Mergi la conţinutul principal

Seminar „Captivează-ți Publicul!", QuickLearn (Workshop de seară)

Trainer
Categorie
Dezvoltare Personala
Durata
3 ore
Tip eveniment
Atelier
Nivel
Incepator
Intermediar
Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Ai fost vreodată nedumerit, plictisit sau chiar enervat atunci când ascultai o prezentare? Sigur că ai fost! Fie cineva spunea lucruri care nu te interesează, fie subiectul era interesant, dar modul în care a fost prezentat nu era atrăgător. Oricum, dacă ar trebui să susții o prezentare, cu siguranţă ai face-o într-un mod diferit, nu-i așa? Dar cum mai exact?

Dacă vrei să informezi oamenii, le poţi trimite un document pentru a-l citi. Dacă vrei să-i instruiești, le poţi arăta un videoclip. Iar în cazul în care vrei să le vinzi un produs, le poți da o broşură. O modalitate foarte eficientă! Dar în cazul în care trebuie să faci o prezentare, care este valoarea adăugată pe care o oferi publicului tău? Care este câştigul lor dacă petrec timp și uneori cheltuiesc bani pentru a te asculta şi a te privi?

În workshop-ul QuickLearn 'Captivează-ți publicul!' vei învăţa cum să captezi atenţia publicului tău şi cum s-o menții pe durata întregii prezentări. Îți vei folosi abilitățile naturale pentru:

  • a găsi starea de spirit potrivită pentru a putea susține prezentarea
  • a capta atenția publicului chiar de la începutul prezentării
  • a crea o conexiune cu publicul
  • a mări impactul tau asupra publicului
  • a gestiona energia generată de public

Modul în care prezinți mesajul este cel care creează o conexiune cu publicul tău. Şi dacă această conexiune se exprimă prin exclamaţii ca "Aha, acum am înţeles, în sfârşit!", "Wow, acest lucru într-adevăr mă face să mă gândesc!" sau "Uimitor, acest lucru este inspiraţional!", atunci ştii că prezentarea ta a făcut diferenţa.

Program Workshop de seară: 17.30 - 20.30

Data si locatie
Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați: