fbpx Masterclass -Business Model Canvas | Learning Network Skip to main content

Masterclass -Business Model Canvas

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Nivel
Incepator
Intermediar
Avansat
Certificari
Data si locatie
Cere program personalizat:

Ziua de 5 octombrie 2022 marchează o premieră pentru mediul de business din România, fiind pentru prima dată când unul dintre cei doi creatori ai Business Model Canvas, coautorul bestseller-ului „Business Model Generation”, profesorul universitar dr. Yves Pigneur, vine în România pentru a aprofunda împreună cu manageri, lideri organizaționali, consultanți și antreprenori din toate domeniile și industriile metodologia Business Model Canvas.


„Aștept cu mare interes și entuziasm interacțiunea cu oamenii de business din România, în cadrul unui masterclass dinamic, în cadrul căruia îi vom expune pe participanți la aproximativ 20 de cazuri de afaceri, inclusiv prin practicarea instrumentelor și metodelor noastre de cartografiere a mai multor modele de afaceri”, afirmă profesorul universitar Yves Pigneur.

 

1. Cine este Yves Pigneur?
• Profesorul Pigneur a conceput, cu ajutorul studentului și colegului său, Alexander Osterwalder, Business Model Canvas. Acest instrument, împreună cu strategiile de explorare a nevoilor și cerințelor clienților, precum și a elementelor cheie ale competitorilor au fost publicate în bestseller-ul din 2010 „Business Model Generation”, fiind considerate un fel de „Sfântul Graal” pentru noii antreprenori și fondatori de startup-uri.
• Potrivit Thinkers50, Pigneur a urcat în rândurile „celor mai influenți gânditori în management” de la poziția 15 la 4 în 2022, o onoare acordată la fiecare doi ani și considerată de publicația The Financial Times drept echivalentul premiilor Oscar.


2. Cum se va desfășura cursul?
• Format: cu participare fizică, în București, pe parcursul unei zile. Masterclass-ul va fi susținut în limba engleză.
• Agendă:

9.00-10.30 -Tools- competing on Business Models

10.30-11.00- Break & Q &A

11.00-12.30- Design Business Models

12.30-13.30- Lunch & Q &A

13.30-15.00- Testing Business Ideas

15.00-15.30- Break & Q &A

15.30-17.00- Managing Innovation 

17.00-17.30- Closing

 

3. De ce nu trebuie să ratezi acest Masterclass, dincolo de premiera unei platforme de învățare-prin-practică, alături de unul dintre cei mai mari gânditori în management ai secolului 21?
•Vei căpăta o viziune 360 grade asupra mediului de afaceri și vei afla cum companii precum Nespresso, General Electrics, P & G, Airbnb, Ikea, s-au inventat și s-au reinventat folosind Business Model Canvas, pentru a crea noi motoare de creștere a numărului clienților și performanței organizației.
• Dr. Pigneur îți va oferi instrumente inovatoare și know-how pentru a-ți dezvolta și/sau îmbunătăți strategia ta unică de afaceri, adaptată unei piețe aflată în continuă schimbare.
• Prin însușirea Business Model Generation, vei avea harta cu pașii necesari pentru crearea, livrarea și reținerea valorii în organizație.
• Vom aborda exemple concrete din viața reală de afaceri, împreună cu manageri care au aplicat, cu succes, aceste instrumente.
• Vei cunoaște și interacționa cu alți oameni de business, care ne vor împărtăși, la rândul lor, din propriile experiențe și provocări profesionale.

 

Pret cu discount last minute inclus- 890 EURO+TVA

Masterclass organizat de catre Winsedswiss Romania.

 

Data si locatie
Cere program personalizat:
?