[email protected] 0770 414 202

Compania care administreaza portalul www.LearningNetwork.ro, denumit in continuare LearningNetwork, este TEMBO PUBLISHING NETWORK SRL-D, numita in continuare TEMBO PUBLISHING NETWORK, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10648/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: 34947760.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor portalului.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al portalului LearningNetwork - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea TEMBO PUBLISHING NETWORK si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al TEMBO PUBLISHING NETWORK a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe portal

TEMBO PUBLISHING NETWORK garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe portalul LearningNetwork si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral portalul, de a reproduce partial sau integral portalul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata portalul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TEMBO PUBLISHING NETWORK fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la furnizor si, de asemenea, in limita stocului disponibil. TEMBO PUBLISHING NETWORK nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui portal, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe portal, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui portal si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. TEMBO PUBLISHING NETWORK nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe portal au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). TEMBO PUBLISHING NETWORK si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul portalului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, TEMBO PUBLISHING NETWORK nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in portalul LearningNetwork, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

TEMBO PUBLISHING NETWORK nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TEMBO PUBLISHING NETWORK oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de TEMBO PUBLISHING NETWORK de la acest client, minus cheltuielile de livrare.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe portal, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul TEMBO PUBLISHING NETWORK, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate sunt brute, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe portal acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe portal la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata serviilor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre TEMBO PUBLISHING NETWORK la adresa de e-mail [email protected]. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul TEMBO PUBLISHING NETWORK. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, TEMBO PUBLISHING NETWORK va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

6. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza portalul LearningNetwork pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe portal dupa o aprobare prealabila. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi rezerva dreptul de a nu publica pe portal comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

TEMBO PUBLISHING NETWORK nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii TEMBO PUBLISHING NETWORK si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe portal, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. TEMBO PUBLISHING NETWORK nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii portalului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

7. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, browser

TEMBO PUBLISHING NETWORK nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea portalului LearningNetwork.

TEMBO PUBLISHING NETWORK nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe portalul LearningNetwork. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Tembo Publishing Network este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 30720.

Conform cerintelor Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Tembo Publishing Network are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

9. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe LearningNetwork sau de informatiile prezentate pe acest portal si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 Data: 14 mai 2018

Scroll to Top
// //