Skip to main content

Toate articolele

Ce face un antreprenor de succes?

Majoritatea oamenilor vă vor spune că antreprenorii își asumă riscuri. Dar ce îi diferențiază pe antreprenorii oarecare de cei de succes? Nimeni nu vrea să fie un antreprenor fară succes.

Cum să creezi un mediu de învățare la locul de muncă

Echipele care stau nemișcate și nu progresează ca grup nu vor fi niciodată considerate ca fiind performante pe o perioadă lungă de timp.

5 Principii esențiale specifice design-ului pentru cursul tău de e-learning
Design-ul instrucțional joacă un rol crucial în crearea de experiențe atât de antrenante și aplicabile vieții reale.
Teorii și principii simplificate ale învățării adulților

Predarea la adulți, sau andragogia, ca subiect, există pur și simplu ca un contrast cu tema predării copiilor, pedagogia.

Cristina Țirulnic: Un HR Manager are nevoie de 5 abilități cheie!

La Learning Network când alegem programele de training pe care le promovăm suntem atenți la promisiunea de învățare pe care o face cursul și la experiența facilitatorului.

Dezvoltarea conștientizării de sine a angajaților
Înainte de anii 90, stărilor emoționale ale angajaților aveau o pondere foarte mică în ceea ce privește atingerea succesului în afaceri.
Christophe Gillet: Managerii au nevoie să se dezvolte pentru perioade dificile

Cu ocazia workshopului Corporate Sapiens de luna trecută, echipa Interact a avut ocazia să ia un interviu facilitatorului: Christophe Gillet cel care se autointitulează: Agent al transformării și a

Andreea Buzec: Când gesticulezi de fapt desenezi în aer

Una dintre metodele cu care poți să îți îmbunățești activitatea de trainer este să crești atractivitatea modului în care expui noțiunile din training pe flipchart.

Descoperă-ți preferințele și folosește-le pentru a-ți îmbunătății stilul de învățare

Identificarea preferințelor de învățare și studiere este relativ simplă și poate face o diferență uriașă în eficiența cu care înveți.

Identificarea punctelor forte ale angajatilor

Mulți manageri fac greșeala de a angaja pe cineva fără a lua în considerare neapărat punctele forte ale individului și merg pe premisa că “este bun la toate”, dar realitatea este că  acesta nu va a

Comp&Ben pentru atragerea talentelor

Studii salariale, comparații ale salariilor și beneficiilor, calculatoare de salarii sunt în topul căutărilor online când vine vorba de remunerația muncii. 

De ce Agile HR?
Sună prea general? Hai să vedem dacă în compania în care lucrezi e nevoie de o schimbare.