fbpx Organizational Constellations | Learning Network Skip to main content

Organizational Constellations

Descriere

Sunteți invitați să experimentați perspectiva sistemică a mediului organizațional. Dezvoltarea activității sistemice se extinde în toate direcțiile. Una dintre evoluții este lucrarea sistemică în cadrul organizațiilor.

O organizație este un sistem complex cu elemente interconectate. Persoanele fizice sau chiar un întreg departament de se pot necunoștință încurcat în tiparele sistemului de organizare.

Acest lucru poate avea mai multe consecințe, care rezultă din stres și reclamații în rândul angajaților, la conflicte sau lipsa productivității muncii.

Constelațiile sistemice sunt o noua abordare a eficacității organizaționale,  în special atunci când situația este complexă și nu este clar cum trebuie să procedăm.

Constelațiile sistemice au de a face cu dinamica în situații problematice prin reprezentare în spațiu tridimensional. Întrebările și răspunsurile vor corela la plasarea participanților în acest spațiu. Acest lucru creează o hartă vie a lucrurilor constiente într-o relație sau situație.

Munca sistemică este una din tehnicile de consultanță în creștere în zilele noastre. Se estimează că mai mult de 1 milion de oameni din Europa și Statele Unite au participat la deja la instruirea pe bază sistematică.

Seminarul se adresează:  facilitatori obșinuiti cu abordarea sistematică în domeniul familiei, consultanti , traineri, HR manageri, specialiști în coaching, manageri.

Cursul va fi sustinut în engleza, dar va fi tradus si in romana.

Jan Jacob va face o introducere si va adapta metoda de predare in functie de participanti si va explica unele principii sistematice ale organizatiilor.

Participantii vor invata mule – atat despre o vedere sistematica asupra organizatiilor cat si despre constelatii organizationale (pentru cei care stiu constelatiile familiale).

O parte a seminarului va include exercitii cu toti participantii.

Va putem oferi informatii despre traseu si hotelurile din Bucuresti.

Taxă de participare:

  • 350 Euro – pentru înscrieri pană la 30 octombrie
  • 400 Euro – după 1 noiembrie
  • 450 Euro -  înscriere cu 48 de ore înaintea evenimentului

Program: Vineri – Duminica 10:00 – 12:00.

Cerere curs inhouse