[email protected] 0770 414 202

10 motive pentru care Employer Branding-ul este important


Companiile din întreaga lume își dezvoltă constant brandul de angajator pentru a rămâne competitive și a atrage cele mai bune talente de pe piață. Conceptualizat de Simon Barrow, brand-ul de angajator a evoluat de la ceea ce mulți credeau a fi doar un buzzword de marketing, la un element esențial al strategiei unei organizații.

Acum, 72% dintre liderii în recrutare din întreaga lume sunt de acord că brandul de angajator are un impact semnificativ asupra angajării, și cu atât mai mult are un impact semnificativ asupra succesului afacerii dvs.

Pentru organizațiile care nu sunt destul de sigure de ce au nevoie de employer branding; Jorgen Sundberg, invitatul nostru din martie am pus la un loc 10 motive pentru care employer brandingul este atât de important:

  1. Scade costul cu angajarea
  2. Reputația contează mai mult decăt banii
  3. Atragi și păstrezi talentele potrivite
  4. Statisticile susțin imporntanța brandului de angajatori

Celelalte motive le puteți vedea în infografic pe site-ul Linkhumans.com

De la Jorgen puteți afla cele mai eficiente strategii de Employer Branding in cadrul evenimentului The Enviable Workplace ce va avea loc pe 28 și 29 martie la București.

Dorești să afli mai multe despre eveniment? Trimite un email și vei primi broșura evenimentului.

Site-ul evenimentului poate fi consultat aici.

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...
Scroll to Top
// //