Compania care administreaza portalul www.LearningNetwork.ro, denumit in continuare LearningNetwork, este Tembo Publishing Network SRL-D, numita in continuare TEMBO PUBLISHING NETWORK si este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 30720 / 30.01.2014.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. TEMBO PUBLISHING NETWORK isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate".

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe LearningNetwork sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. TEMBO PUBLISHING NETWORK nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

Accesarea LearningNetwork implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de TEMBO PUBLISHING NETWORK. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile TEMBO PUBLISHING NETWORK sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de TEMBO PUBLISHING NETWORK prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). TEMBO PUBLISHING NETWORK se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

TEMBO PUBLISHING NETWORK certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. Dreptul de a cere TEMBO PUBLISHING NETWORK sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. Dreptul de a cere TEMBO PUBLISHING NETWORK sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. Dreptul de a cere TEMBO PUBLISHING NETWORK sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. Dreptul de a cere TEMBO PUBLISHING NETWORK sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  5. Dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris TEMBO PUBLISHING NETWORK ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected] sau prin posta, la adresa: Șoseaua Dobroești, nr. 7, CAMERA 16, Bloc 4(BLOC D), etaj 8, ap. 23, 022341, București. LearningNetwork foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul portalului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza portalul LearningNetwork, va fi considerata o tentativa de fraudare a portalului LearningNetwork si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Data: 14 iunie 2017

Scroll to Top
// //