fbpx 3 motive pentru care training-urile sunt un „must” într-o companie | Learning Network Mergi la conţinutul principal

3 motive pentru care training-urile sunt un „must” într-o companie

Faptul că trăim într-o eră tehnologizată, în continuă schimbare, e o caracteristică universală a societății noastre. Particularitatea e reprezentată de modul în care alegi să te adaptezi la această continuă schimbare. Există o serie de soluții, mai potrivite sau mai puțin potrivite pentru fiecare companie, dar există și o soluție universală, care poate fi adaptată în funcție de nevoile fiecăruia: training-urile.

1. Fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în bula ta profesională

Tehnologiile intră la categoria învechite înainte să îți dai seama, bullet point-urile din job description sunt din ce în ce mai multe, lucrurile pe care le știi se transformă în lucruri pe care credeai că le știi și toate astea se întâmplă în timp ce încerci să ții pasul cu boom-ul profesional din jurul tău. Sună cunoscut? Decât să alergi haotic pentru a bifa obiective profesionale care s-ar putea să nu îți aducă rezultate concrete, mai bine ai alege un training personalizat, adaptat nevoilor tale și mediului profesional în care activezi. Un training nu o să încetinească ritmul în care lucrurile se schimbă, dar cel puțin ești sigur că, de data asta, ești în ritm cu schimbarea. Poate chiar cu un pas înaintea ei.

2. Cele mai bune tips & tricks se învață de la oamenii care lucrează în același domeniu

Un alt avantaj esențial al training-urilor e faptul că sunt meet-up-uri profesioniste. În cadrul cursurilor open, spre exemplu, întâlnești oameni din aceeași zonă profesională cu tine. Și cine îți înțelege mai bine lista interminabilă de task-uri dacă nu cineva care trebuie să bifeze unele similare? Pe principiul sharing is caring, cursurile sunt un mediu eficient în care să găsești soluții printr-un brainstorming colectiv, alături de oameni care au obiective comune cu tine, dar direcții de abordare diferite. Și cine nu are nevoie de o schimbare de perspectivă din când în când?

3. Training-urile cresc încrederea în sine și nivelul de performanță

Echipa ta e formată din profesioniști, nu e așa? Când cineva aplică pentru un job, știe că este capabil să își asume anumite responsabilități cerute de companie. Dar responsabilitățile se schimbă des, cerințele sunt mereu altele și chiar și profesioniștii au nevoie de validare, de siguranța că sunt pregătiți să-și îndeplinească sarcinile. 

Siguranța se obține în urma unor cursuri specializate pentru că atunci când simți că ai la dispoziție cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți îndeplini sarcinile, încrederea în sine crește și, automat, și nivelul de performanță. Mai mult, dacă te simți pregătit din punct de vedere profesional, ai și curajul de a veni constant cu idei, cu propuneri de proiecte și cu soluții pentru că vezi imaginea de ansamblu. Iar imaginea de ansamblu e vizibilă când e susținută de informație. Cu informația venim noi, Brain Concert, alături de trainerii noștri. Îți aduci tu echipa?

Companie
Categorie
Adrian Sita

Innovators are the ones whose dreams are clearer than the reality that tells them they're crazy. (Simon Sinek)

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.