fbpx 3 pași pentru a lucra mai deștept în L&D | Learning Network Mergi la conţinutul principal

3 pași pentru a lucra mai deștept în L&D

Oamenii învață mai repede acum, abordează problemele reale privitoare la performanță și cer mai puțin din timpul departamentului de L&D. Asta înseamnă mai mult timp pentru acesta să acționeze strategic.
Așadar, cum pot fi departamentele de L&D mai eficiente, nu prin a face lucrurile vechi marginal mai bune, ci prin provocarea metodelor existente și prin adoptarea unui nou mindset?
Iată 3 pași cât se poate de concreți care cer o acțiune la fel de concretă:

 

1. Disipați cantitatea de producție a conținutului

Primul pas în schimbarea cantității de producție a conținutului este acela de a reduce cererea privitoare la el. Asta presupune modul în care managerii și angajații gândesc- schimbarea de mindset!- mutându-i de la ideea că un curs este răspunsul pentru înțelegerea faptului că o resursă de autoajutor sau o conversație cu un coleg poate fi cel mai bun pas. L&D poate pune la dispoziție o gamă largă de materiale pe care nu a trebuit să le producă.

 

2. Faceți schimbul de la conținut la performanță

Așa cum L&D trebuie să treacă de la accentul pe cursuri la punerea în prim plan a performanței, la fel, trebuie să îi încurajăm și pe angajați să facă același lucru. Această implică o abordare a consultanței privind performanța, care urmărește explorarea cauzelor fundamentale ale unei probleme și abordarea acestora, mai degrabă decât abordarea simptomelor acesteia. 
Rezultatul: L&D trebuie să treacă de la luarea de comenzi pentru cursuri la înțelegerea preocupărilor afacerii și abordarea lor.

 

3. Ajutați-l pe cel care învață să învețe

Cei mai buni oameni învață și, cel mai probabil, nu trebuie să se întoarcă pentru instruire ulterioară. Mai bine, aceștia ar putea să folosească aceste abilități de învățare de înaltă calitate pentru a aborda pe viitor problemele proprii, fără a mai face apel la departamentul de L&D. 
Ajutarea oamenilor să învețe bine implică două lucruri: înțelegerea reală a științei învățării și discuția cu oamenii pentru a vedea cum aceștia învață cu adevărat la locul de muncă.

 

Descoperă evenimentul dedicat profesioniștilor in învățare și dezvoltare organizațională- Learning Network Festival Cluj 2018- Design. Delivery. Technology. 

2 zile, 16 de facilitatori, 10 workshopuri, 6 prezentări best practice!

 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.