fbpx 5 motive pentru care engleza de afaceri este importantă pentru carieră | Learning Network Mergi la conţinutul principal

5 motive pentru care engleza de afaceri este importantă pentru carieră

Cunoștințele de limba engleza pentru afaceri sunt vitale pentru a avansa în carieră. Dacă scopul tău este să lucrezi eficient într-un mediu internațional, îmbunătățirea vocabularului reprezintă o necesitate. În general, această calitate te va ajuta să beneficiezi de multiple oportunități de carieră.

Există o gamă largă de cursuri de limba engleză disponibile pe piață. Cu toate acestea, engleza de afaceri este o parte specializată a limbii engleze axată pe limba corporativă care este cel mai frecvent folosită în lumea afacerilor. Face parte din setul de abilități pentru comunitatea internațională de afaceri.

Cursurile de engleză de afaceri includ vocabular și expresii folosite în mediul de afaceri și profesional, scrierea planurilor de afaceri și a prezentărilor, exprimarea de opinii, negocierea, descrierea graficelor și diagramelor, precum și conducerea și participarea la întâlniri. Mai mult, există aspecte ale englezei de afaceri legate de munca în echipă, călătoriile de afaceri, construirea de relații și pregătirea pentru un interviu de angajare.

Evident, poți opta pentru cursuri specializate de engleză de afaceri care vizează domenii specifice precum drept, finanțe, marketing și publicitate, comerț, politică, logistică, turism, medicină etc.

Să aruncăm o privire la câteva dintre beneficiile învățării englezei de afaceri.

Mergi la următorul nivel

Învățarea limbii engleze de afaceri te va ajuta să îți îmbunătățești abilitățile existente în limba engleză, precum și să acumulezi noi cunoștințe. Vei studia vocabularul și expresiile specifice ramurii tale, vei învăța cum să scrii corespondență de afaceri și să faci alte sarcini practice legate de muncă și, în același timp, vei avea șansa de a-ți șlefui engleza generală, inclusiv gramatica și pronunția. În plus, vei deveni mai încrezător atunci când vorbești engleza datorită practicii și activităților interactive incluse într-un curs de engleză de afaceri. Vei putea purta o conversație atât pe subiecte generale, cât și pe cele legate de afaceri.

Ești la curent cu tendințele actuale

În sesiunile de engleză de afaceri vei lucra frecvent cu texte și articole din ziare și/sau reviste din viața reală (așa-numitele materiale autentice). Cu alte cuvinte, vei avea multă expunere la știrile și tendințele globale în afaceri. În plus, unele dintre sarcinile tale ar putea fi legate de știrile actuale, astfel încât să fii mereu la curent, să obții multe cunoștințe generale despre lume și economie și chiar să-ți exersezi abilitățile analitice.

Înțelegi cum funcționează lumea afacerilor

Trăim într-o lume cu niveluri în continuă creștere de globalizare. Există relații de afaceri între companii din întreaga lume, ceea ce face ca necesitatea de a folosi un limbaj comun în comunicare să fie destul de evidentă. În timp ce studiezi limba engleză de afaceri, vei afla cum colaborează companiile internaționale între ele, cum își derulează afacerile și cum se construiesc relațiile profesionale. În aceste timpuri, existența cunoștințelor pentru engleza de afaceri poate avea un impact mare asupra carierei tale viitoare, permițându-ți să avansezi mai repede decât când te-ai așteptat vreodată.

Obții jobul pe care ți-l dorești

De multe ori, un nivel bun al limbii engleze de afaceri te poate ajuta să obții jobul pe care nu l-ai obține fără cunoașterea acestei limbi globale în contextul afacerilor. În zilele noastre este mai degrabă indispensabil să te poți exprima cu încredere pe o varietate de subiecte în mediul de afaceri dacă intenția ta este să ai o poziție interesantă și bine plătită într-o multinațională. Chiar și companiile mai mici, de cele mai multe ori, fac afaceri cu partenerii lor străini și, în consecință, solicită angajaților lor să aibă capacitatea de a comunica liber atât în ​​limba engleză scrisă, cât și vorbită.

Sună mai profesionist

A fi capabil să folosești vocabularul și expresiile specializate cu încredere și fluent te va face să pari un adevărat expert și vei fi tratat cu mai multă seriozitate în afaceri. S-ar putea să fii un mare specialist și să îți exprimi cu succes punctul de vedere în limba maternă, dar dacă nu poți face același lucru la întâlnirile internaționale, nu vei fi perceput în același mod.

Dacă scopul tău este să excelezi la locul de muncă la nivel internațional, este necesar să acorzi o mai mare importanță perfecționării abilităților tale în ceea ce privește engleza corporate.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.