fbpx 5 motive să alegi un spațiu de co-working | Learning Network Mergi la conţinutul principal

5 motive să alegi un spațiu de co-working

Co-working-ul este alternativa ideală lucrului de acasă și chiar din propriul birou. Un spațiu de co-working vine la pachet cu beneficii la care poate că nu te gândești imediat, pe lângă faptul că vei avea colegi din industrii diferite cu preocupări care pot să te inspire. Nu te lăsa inditimidat de faptul că lucrezi alături de "străini", privește cu atenție recompensele:

1. Mai multă comunitate, mai puțină singurătate

Dacă ești freelancer viața ta atunci când nu ești implicat în proiecte poate fi destul de singuratică. Într-un co-working ești alături de prefesioniști ca și tine, iar regula ne-scrisă este că fiecare alege cât și cum să interacționeze.

2. Locații centrale pentru clienți

Cele mai multe spații de co-working sunt situate în zone centrale în care clienților le este ușor să ajungă și în plus designul este modern și atrăgător.

Co-working Lucrativ

3. Creșterea productivității

Te vei mobiliza mai bine alături de colegi care sunt determinați să aibă succes și vei evita sursele de întreruperi pe care le poți avea lucrănd de acasă. 

4. Reducerea cheltuielilor

Spațiile de co-working îți oferă posibilitatea de abonamente flexibile care îți vor optimiza și bugetul, pentru că în loc să plătești un preț fix pe metru pătrat pe lună, plătești pentru timpul în care folosești spațiul. De asemenea nu este nevoie să investești în mobilier și te poți bucura de un office design de calitate superioară.

5. Happiness & well-being

Spațiile de co-working sunt colaborative, lipsite de competițiea din corporații și lucru alături de alți profesioniști îți dă un sentiment de aparteneță și de scop "mai înalt". În plus, spațiile de co-working vin și cu beneficii de proximitate care îți vor oferi un mai bun echilibru între timpul petrecut la muncă și cel personal ce va duce repede la o creștere a stării de bine.

Te invităm să vizitezi Lucrativ: un spațiu versatil, ideal pentru antreprenori și pentru organizatori de evenimente și cursuri. vrei să afli mai multe despre acest spațiu?

Credit Foto: Lucrativ.ro

 

Vezi prezentarea aici! 

 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.