fbpx 5 motive să te certifici bikablo® (A) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

5 motive să te certifici bikablo® (A)

bikablo® este o tehnică de facilitare vizuală ușor de învățat, care va face întâlnirile și atelierele mai atractive. Nu aveți nevoie de nicio abilitate de desen și după antrenament veți fi gata să vă desenați propriile flip chart-uri grozave, să creați afișe remarcabile și să facilitați întâlniri eficiente!

Pare magic? Chiar este! Iată principalele motive pentru care merită să investești în certificarea bikablo®

1. Folosind tehnica bikablo® îți dezvolți abilitatea de a face invizibilul vizibil

Multe dintre momentele cheie ale întâlnirilor sau workshopurilor nu pot fi capturate într-un raport standard. Vizual poți surprinde un "aha moment" printr-o ancoră pe care apoi toți participanții să și-o activeze de câte ori privesc imaginea desenată. Da, vorbesc despre acele momente în care grupul se încarcă de energie, energie pe care ulterior o transpun în rezultate.

2. Trainerii bikablo® au un stil natural de facilitare

Cei mai multi participanți la workshopurile facilitate cu traineri bikablo® spun că le-a fost foarte ușor să înțeleagă și să rețină informația. Acest lucru se datorează stilului natural de predare.

3. Un diferențiator puternic

Pentru că mult din ceea ce învățăm este reținut din vizualuri, a avea capacitatea de a-ți crea propriile vizualuri, originale te va diferenția ca trainer, într-un mediu puternic concurențial.

4. O abilitate multifuncțională

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai complexă, multe domenii pot beneficia de un instrument care simplifică înțelegerea; astfel abilitățile dezvoltate în trainingul bikablo® pot fi aplicate în domenii precum inginerie, product development, product management, industrii creative, customer engagement, etc.

5. Acces la o comunitate

Comunitatea bikablo®  este foarte generoasă, atât cu timpul pe care îl oferă trainerilor certificați, cât și cu resursele pe care le împărtășește. Vei fi susținut și îndrumat chiar și după terminarea cursului pentru că trainerii sunt dornici să facă schimb de experiență.

Nu rata următoarea certificare bikablo®

 

Companie
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.