fbpx 5 tendințe de diversitate și incluziune care vor schimba locurile de muncă din 2020 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

5 tendințe de diversitate și incluziune care vor schimba locurile de muncă din 2020

2020 este anul în care prejudecățile dau loc unei mai bune incluziuni la locul de muncă. Acest lucru vă necesită măsuri stricte, în conformitate cu tendințele actuale de diversitate și incluziune. Iată cinci predicții:

Diversitatea va fi un model de afaceri, nu doar o parte din valorile companiei

Multă vreme, diversitatea a fost privită ca o simplă cerință de conformitate, necesitând o poziție etică specifică din partea corporațiilor. Ei bine, în 2020, vom vedea mai multe companii care îmbracă diversitatea ca parte a modelului lor de afaceri. 

Fișele postului și alte conținuturi de resurse umane vor fi comunicate către angajațil într-un mod mult mai sensibil

Formularea acestor comunicări poate părea diferită la suprafață, dar are un impact semnificativ asupra modului în care candidații percep compania. În acest an, LinkedIn a constatat că limbajul contează foarte mult, deoarece 44% dintre femei au fost descurajate de utilizarea cuvântului „agresiv” în fișa postului. Există variații similare și când vine vorba de alte cuvinte sau expresii. În 2020, toate comunicările de resurse umane - atât interne cât și externe - vor fi formulate mai sensibil, astfel încât va permite diversitatea la angajare și va aduce un sentiment de incluziune în cadrul întregii forțe de muncă.

2020 este anul unei diversități mai dure

Diversitatea și incluziunea în 2020 se așteaptă să fie mai serioase, după cum demonstrează tendințele menționate mai sus. Am înregistrat progrese semnificative în direcția corectă în ultimul deceniu, dar acum este timpul să accelerăm acest impuls.

Chiar dacă numărul femeilor, asiaticilor și angajaților multirațiali ai companiei este în creștere, ritmul de includere al acestora este încă destul de lent. Acesta este motivul pentru care recomandăm ca fiecare companie să studieze și să rămână la curent cu tendințele de diversitate și incluziune. Făcând acest lucru, își pot mari practicile de afaceri și echipele pentru a construi un mediu de muncă corespunzător.

Programele „aliați bărbați” vor câștiga mai multă popularitate

Această tendință de diversitate și incluziune aparține radarului oricărui practicant de resurse umane. Programele “aliați bărbați” pot oferi forței de muncă sprijinul de care are nevoie pentru a obține recunoaștere, indiferent de sex sau orientare sexuală. Având în vedere că bărbații încă mai reprezintă o majoritate în cele mai multe companii, astfel de programe pot fi extrem de eficiente.


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.