fbpx Al treilea Master Certified Coach român | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Al treilea Master Certified Coach român

Suntem mândri să anunțăm că avem 3 Master Certified Coach-i activi la #ICFRomania! Daiana Stoicescu a devenit coach profesionist de la ICF - ROMÂNIA, deținând în prezent acest titlu profesional de top al ICF! Doi alți coach-i din România și o mie de coach-i din întreaga lume dețin acum acreditările de la Master of Certified Coach (MCC) ale Federației Internațională de Coaching (ICF).

Desemnarea de Master Certified Coach reprezintă cea mai importantă acreditare acordată de către ICF practicanților profesioniști de coaching. Pentru a aplica pentru un astfel de titlu, un coach trebuie să finalizeze 200 de ore de formare specifică pentru coach-i care respectă standardele ICF și să livreze cel puțin 2500 de ore de coaching.

De asemenea, aceștia trebuie să completeze o evaluare riguroasă în scris și evaluare a performanței, în cazul în care demonstrează înțelegerea și stăpânirea definiției ICF a coaching-ului, a Codului de etică și a competențelor de bază.
Daiana este membră a ICF și deținătoare a acreditării și președintele ICF - ROMÂNIA!

Cu ocazia acestei acreditări, Carrie Abner, director ICF pentru Credențializare și Acreditare, a declarat: 
"Master Certified Coach este o realizare majoră, demonstrând nu numai stăpânirea competențelor de bază ale ICF, ci și arta cu care aceste competențe pot fi utilizate în parteneriat cu un client. Este un semn de distincție în viața profesională a unui coach, dar este și mai mult de atât. Este, de asemenea, o piatră de hotar personală, ce reflectă capacitatea unui coach de a-și pune sinele în întregime în ceea ce face. 

Astăzi, această realizarea este rezultatul muncii și spiritului dumneavoastră neînfricat. Păstrați-vă întotdeauna obiectivul și ștacheta sus și continuați în mod natural așa cum sunteți, căci numeroase alte succese urmează. Felicitări pentru această victorie fabuloasă! Țintiți către stele!"
 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.