fbpx Angajatorii de TOP au pregătit oportunități de carieră pentru toți candidații care vor fi în weekend la Sala Palatului | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Angajatorii de TOP au pregătit oportunități de carieră pentru toți candidații care vor fi în weekend la Sala Palatului

Vineri, 25 octombrie, între orele 10:00-18:00 și sâmbătă, 26 octombrie, între orele 10:00 - 17:00, are loc la Sala Palatului ediția cu numărul 27 Angajatori de TOP București. Peste 130 de companii vor fi prezente la târgul de joburi, pregătite să întâmpine candidați cu orice nivel de experiență (fie că aceștia sunt profesioniști, persoane cu experiență middle-level, entry-level sau studenți) și aduc în atenția lor 6.000 de oportunități de carieră. Candidații care se hotărăsc să viziteze Orasul Joburilor, trebuie să se înscrie pe Hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului, să-și actualizeze CV-ul si să îl descarce în format Barcode pe telefon. Cu ajutorul CV-ului Barcode vor putea aplica la joburile de care sunt interesați.

 

Orașul Joburilor își deschide porțile în acest weekend și le propune vizitatorilor un city break care îi vor aduce mai aproape de jobul mult dorit. Candidații interesați de dezvoltarea profesională și personală au ocazia să participe la peste 25 de workshopuri de carieră cu teme precum: Career Hunting, Jobs of the future, Personal Branding for your career, Most desired skills for employees și altele.

 

Seniorii și juniorii din industria tech, se întâlnesc toamna aceasta în cadrul ediției cu numărul 11 - TechTalks – eveniment dedicat în exclusivitate comunitații IT din București. Evenimentul pune accent pe transmiterea unui conținut de calitate, crearea unui cadru practic și interactiv care să faciliteze abordarea deschisă în cadrul sesiunilor tehnice, cât și inițiative ale participanților de a genera noi idei.

15 speakeri internaționali și locali vor fi prezenți pentru a susține comunitatea IT&C din București. Cele 4 Conferințe (Machine Learning&Artificial Intelligence, Emerging Tech, Smart Everything și Robotic Process Automation) se adreseză pasionaților de IT&C care au experiență în domeniu și vor fi susținute de reprezentanții companiilor precum: Genpact, Wipro Technologies, Siemens Industry Software, Kalypso, Go Pro, CN Group, Automatic Data Processing (ADP) România. Juniorii sunt așteptați la o serie de TechLab-uri care se bazează pe rezolvarea unor studii de caz sau pe dezbaterea anumitor subiecte alături de profesioniști din companii precum: London Stock Exchange Group, Harman, Hewlett Packard Enterprise(HPE) și Stefanini.

 

Înscrierea pentru keynote-urile tehnice, workshopurile IT sau workshopurile de carieră se face individual pe Hipo.ro, iar persoanele interesate sunt invitate să-și rezerve cât mai repede un loc în sală, întrucât numărul de locuri este limitat.

 

Ce companii au planuri importante de recrutare la Angajatori de TOP București

Conform rezultatelor studiului realizat de organizatorii evenimentului, 38% din companiile care au participat la ediția trecută a târgului de carieră susțin că au avansat discuții în vederea recrutării pentru posturile disponibile, iar 25% dintre acestea au angajat candidați cu care au interacționat prima oară la târg. Vizibilitatea crescută din campania de promovare a influențat pozitiv rezultatele în procesele de recrutare pentru 23% dintre angajatori, iar 12% dintre companiile participante la studiu au declarat că a crescut numărul de aplicanți la joburile vacante.

 

Angajatorii au pregătit pentru această toamnă oportunități de carieră în domenii variate precum: Contabilitate-Finanțe, Customer-Suport, IT&C, Inginerie, Achiziții-Logistică, Vânzări, Resurse Umane, Marketing&PR și se adresează candidaților cu orice nivel de experiență. 57% dintre companiile participante la studiu au disponibile poziții de middle-management, dar și oportunități pentru tinerii la început de drum. Așadar, 42% dintre angajatori oferă programe de internship în cadrul companiei, 36% au disponibile stagii de practică pentru studenți, iar 12% dintre companii au deschise și programe de trainee.

 

Printre companiile participante la studiu care oferă cele mai multe oportunități de carieră în acest weekend în Orașul Joburilor se numără: GI Group România, Genpact, BCR, CGS România, Comdata România, Valoris Center, Metro Cash & Carry, Societe Generale European Business Services(SG EBS), SNC-Lavalin România, Avitech România, ALTEN Delivery Center Bucharest și multe altele.

 

“În prezent avem deschise aproximativ 300 de poziții în București și regiunile din împrejurimi, la care se adaugă alte câteva sute de poziții, în special cu relocare de personal și nu numai, în orasele în care avem branch-uri: Timișoara, Cluj, Oradea, Arad, Baia-Mare, Iași, Roman, Brașov, Pitești. Paleta noastră de job-uri este foarte complexă și variază de la job-uri pentru persoane fresh-out, până la poziții de white collar și executive search, prin prisma celor 3 divizii de recrutare pe care le avem: Temp&Perm, Grafton și Wyser.“ Georgiana Brudaru, Branch Manager - Gi Group Romania.

 

Cum se pregătesc angajatorii pentru întâlnirea cu candidații din acest weekend

Interacțiunea directă reprezintă un mare plus în egală măsura pentru vizitatorii care își doresc să afle mai multe detalii despre compania în care ar dori să lucreze, cât și pentru angajatorii care au posibilitatea de a identifica potențiali candidați în urma discuțiilor one-to-one. În cadrul evenimentului Angajatori de TOP București companiile și-au propus să ofere și interviuri preliminare la stand și chiar propunerea concretă a unei oportunități de carieră, cu stabilirea următoarelor etape. De asemenea candidații sunt așteptați într-o atmosferă pozitivă, cu activități interactive și concursuri cu premii oferite de angajatori.

 

La fel ca în fiecare an, participanții la Angajatori de TOP sunt invitați la standul Groupe Renault România pentru a discuta despre posturile disponibile din cadrul companiei, stagiile de practică dar și conceptele inovatoare din domeniul auto. Ți-ai imaginat cum ar fi să conduci un vehicul care poate fi parcat aproape oriunde, putând fi manevrat 360°? De la aceeași întrebare au pornit și studenții de la Universitatea Transilvania când au construit InnovaTwiz, proiectul care a câștigat premiul pentru «Best Prototype» la competiția internațională Renault Twizy 2019 de la Paris. Puteti afla mai multe despre acest concept vizitând standul nostru și discutând cu echipa de Inovație Groupe Renault România care a coordonat proiectul.“ Ema Dobre, Employer Branding & Digital HR Strategist - Groupe Renault România

 

O parte din companiile cu care candidații se pot întâlni vineri și sâmbătă la Sala Palatului sunt: Allianz Technology, Arctic, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bertrandt, British American Tobacco, BTL România Aparatura Medicala, Cegedim, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Computer Generated Solutions România, DB Schenker GBS Bucharest, Dell Technology, DM Drogerie Markt, DriV. Enel, Finastra, First Bank, G2-travel, Garrett - Advancing Motion, Genpact, GOODYEAR, GoPro, Groupe Renault România, Grupul Digi| RCS & RDS, Harman, Hewlett Packard Enterprise(HPE), HP Inc, HRS România, Kambi, Kaufland România, Leroy Merlin, MANTU, Medicover, Mercedes-Benz România, Mood Media, P&G, Peek & Cloppenburg, Penny Market, Philip Morris, ProCredit, Raiffeisen Bank, Siemens Industry Software, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Teleperformance, TELUS International Europe, Veeam Software, Wipro Technologies.

 

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti.

 

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.