fbpx Beneficiile tratării tuturor angajaților în mod egal | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Beneficiile tratării tuturor angajaților în mod egal

Egalitatea, încurajarea și protecția diversității, sunt mărci ale unor organizații moderne și eficiente. Acțiunile corecte reflectă o imagine pozitivă, în timp ce acțiunile incorecte reflectă o imagine negativă.  Același lucru este valabil și în rândul oamenilor: angajați, clienți, manageri, mai precis toată lumea. 

Egalitatea înseamnă tratarea oamenilor în mod corect, mai bine zis aprecierea și respectarea oamenilor indiferent de caracteristicile lor naturale. Când o organizație își apreciază oamenii în acest mod, oamenii săi răspund în măsură în care au fost tratați, și anume cu loialitate, asumare și entuziasm. În același timp, organizațiile care nu consideră egalitatea angajaților o prioritate, au de cele mai multe ori anumite probleme în conducerea organizației. 

Tratarea oamenilor cu corectitudine și  încurajarea lor în a-și sprijini punctele slabe reciproc, permite organizației să beneficieze de punctele forte ale acestora deoarece atunci când mediul de lucru este unul plăcut, în care te simți bine, vei  lucra la potențial maxim. Partea bună este că avem toate motivele să putem să îndeplinim orice ne propunem, deoarece trăim într-o lume cu adevărat flexibilă din toate punctele de vedere, o lume în care oamenii pot trăi și lucra în mare parte de oriunde. 

Oamenii au dreptul să fie tratați ca individi, cu acces egal și echitabil și șanse egale la oportunități care să le permită să-și utilizeze întregul potențial. Legea privind egalitatea din 2010 oferă drepturi speciale împotriva discriminării datorită celor nouă caracteristici protejate, cu referire specială la locul de muncă, în învățământ și în alte zone de servicii publice. Întreprinderile inteligente ar face bine să folosească cele două mari atuuri ale lor: forța de muncă și clienții lor. 

Afacerile și organizațiile trebuie să răspundă acestui nou peisaj divers, iar cele mai multe corporații se aliniază deja tot mai mult cu acesta.

O organizație diversă care îmbracă egalitatea este mult mai probabil să dețină un amestec valoros de oameni, capacități și experiențe necesare pentru a avea succes în lumea modernă.


 

Companie
Tags
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.