fbpx Bogdan Bălan: Despre ani sabatici și burnout (II) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Bogdan Bălan: Despre ani sabatici și burnout (II)

Continuăm seria despre ani sabatici și burnout cu Bogdan Bălan, care ne-a împărtășit călătoria lui extraordinară de la o carieră de succes în domeniul financiar, până la redescoperirea de sine și spiritualitate.

Am discutat despre momente de criză transformaționale, pe care cei mai mulți le trăim, despre vulnerabilitate, spiritualitate și multe alte lucruri pe care le poți trăi doar în pauze și momente în care te conectezi la propria persoană. 

Ce vei descoperi în acest episod:

cât de important este să iei decizii în loc să stai în expectativă iubirea din perspectiva mai multor culturi, civilizații sau orientări spirituale  despre curajul și încrederea de a fi cu tine și cum a fost să treacă prin lockdown de unul singur.

Ne bucurăm că am avut această conversație deschisă și vulnerabilă, care ne-a inspirat să căutăm mai des momente de liniște, în care să ne uităm la noi și la viața noastră. 

Ascultă podcastul aici:

 

* * *
Suntem curioși ce informații ai găsit tu valoroase în acest episod, așa că scrie-ne la [email protected] orice impresie sau întrebare. Părerea ta ne ajută foarte mult să oferim informații relevante și de interes. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media, pentru a fi la curent cu noile episoade.

 

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.