fbpx Bogdan Dumitrescu: Improvizație și entuziasm creativ | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Bogdan Dumitrescu: Improvizație și entuziasm creativ

Facem un pas lateral astăzi și povestim cu Bogdan Dumitrescu, profesor la UNATC și trainer de improvizație, despre starea de flow, Improvizație și despre cum aceasta contribuie la dezvoltarea ascultării active, a colaborării și a adaptabilității. Într-o lume tot mai imprevizibilă și volatilă, improvizația te ajută să îți dezvolți adaptabilitatea și reziliența, ajutându-te să acționezi mai mult din prezent și să te poți replia mai ușor. Sperăm, astfel, să fie un episod care să te ajute să înveți lucruri noi și să lucrezi mai bine în echipă. 

Episodul 11

Printre lucrurile pe care le mai poți descoperi în acest episod, se numără:

  • De ce este important să spui ”Da, și...”, în loc de clasicul ”Da, dar...”
  • Cele mai importante reguli de improvizație 
  • Evoluția improvizației de-a lungul timpului și în diverse culturi

 

Ascultă podcast-ul aici:

 

Dacă vrei să aprofundezi tainele improvizației și nu numai, îți lăsăm și câteva persoane menționate în podcast, pe care să le urmărești Viola Spolin, Keith Johnstone, Del Close, Jacob Levy Moreno, Mihaly Csikszentmihalyi, Edward de Bono. Relaxează-te, joacă-te și ”Lasă-te-n pace.”.

 

Te încurajăm să ne lași la [email protected] orice impresie, sugestie sau întrebare. Părerea ta ne ajută foarte mult să oferim informații relevante și de interes. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media pentru a fi la curent cu noile episoade.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.