Mergi la conţinutul principal

Care este culoarea lui 2019 și ce reprezintă ea

Timp de 20 de ani, culoarea anului anunțată de Pantone a influențat deciziile privitoare la dezvoltarea de produse și achizițiile din aproape toate industriile, de la modă, mobilier, design industrial, până la produse de ambalat și design grafic.
Procesul de selecție a culorii anului cere considerații bine gândite și analize de tendințe. Pentru a ajunge la o selecție, an de an, experții în culoare de la Institutul Culorii Pantone "perie" întreaga lume, căutând noile influențe privitoare la culoare. Aceasta poate include industria de entertainment și producție de filme, colecții de artă și noi artiști, modă, toate ariile de design, destinații populare de călătorie, precum și noi stiluri de viață, de joacă și condiții socio-economice. Influențele pot de asemenea să provină din noile tehnologii, materiale, texturi și efecte care impacteaza culoarea, platformele de social media relevante și chiar și evenimentele sportive care urmează și care captează atenția întregii lumi. 
PANTONE 16-1546 Living Coral
Aceasta este culoarea pe care Institutul Pantone a ales-o pentru anul 2019!
Vibrantă, deși delicată, Living Coral ne înconjoară cu căldura și grija de a ne oferi confort și flotabilitate în mediul nostru aflat în continuă schimbare.
Reprezentând fuziunea lumii moderne, această culoare este una protectoare care apare în mediul nostru înconjurător natural, în același timp, oferind o prezență vibrantă și în social media.
Living Coral emite aspectele dorite, familiare și energizante ale culorii ce se regăsește în natură. Această culoare vie și efervescentă mesmerizează ochiul și mintea. Din centrul ecosistemului nostru natural, plin de viață și culoare, Living Coral evocă modul în care recifii de coral oferă adăpost unui caleidoscop de culori. 
Ca reacție la "atacul" tehnologiei digitale și a social media, care se încorporează din ce în ce mai mult în viața noastră de zi cu zi, căutăm experiențe autentice și imersive care permit conexiune și intimitate. 
Sociabilă și plin de viață, natura angajatoare a lui Living Coral întâmpină și încurajează activitatea ușoară și relaxantă. Simbolizând nevoia noastră înnăscută de optimism și bucurie, Living Coral întruchipează dorința noastră de expresie jucăușă.

 

sursa: pantone.com
 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.