fbpx Cartea saptamanii (ai carte, ai parte) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cartea saptamanii (ai carte, ai parte)

”Whenever you read a good book, somewhere in the world a door opens to allow in more light.” (Vera Nazarian)

Bine te-am regasit! Sper ca te-ai asezat comod si cu tot ce ai nevoie pentru a ne bucura impreuna de acest spatiu in care nimic altceva in afara de o carte buna si placerea de a o citi nu mai conteaza.

Ce faci cand marele Bill Gates, cel ale carui vorbe se transforma imediat ce au fost spuse in citate, obiceiuri in reguli unanime si faptele in pilde iti spune (ma rog, la modul generic) care sunt cartile pe care ar fi bine sa nu le ratezi in vara asta?

Iei aminte, evident, te uiti, cauti si citesti. Care o fi cel mai mare ”rau” ce se poate intampla? Eventual, sa nu iti placa si sa ai ocazia sa spui ”in your face, Bill!”, povestindu-le apoi prietenilor.

Insa, nu..nu suntem atat de superficiali 

Dar citind recomandarile lui Gates si alte recenzii ale publicatiilor reper in domeniu, printre altele, respectiva carte fiind si #1 New York Times Bestseller, am dat peste o care chiar ne-a placut si ne-a inspirat si pe care nu avem cum sa nu o impartasim cu tine la al nostru ritual al cititului.

Pentru azi, iti propunem: „Hillbilly Elegy” de JD Vance: A Memoir of a Family and Culture In Crisis

O gasesti AICI

“Mamaw, never one to tell a lie, calmly retrieved a gasoline canister from the garage, poured it all over her husband, lit a match, and dropped it on his chest…. Miraculously, Papaw survived the episode with only minor burns.”

“After only a year at Yale Law, my classmates and I were being handed six-figure salaries by men who had argued before the United States Supreme Court.”

“Even at my best, I’m a delayed explosion—I can be defused, but only with skill and precision…. In my worst moments, I convince myself that there is no exit.”

Subiectul pe scurt:

Un baiat, Vance, abandonat de un barbat pe care abia daca l-a cunoscut si al unei mame pe care si-ar fi dorit sa nu o cunoasca, creste intr-o comunitate de albi saraci din Appalachian Ohio, acolo unde ..... citeste mai departe

Pe noi, The Wisery, ne poti gasi si aici sau aici.

 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.