fbpx Ce poți face ca programul de dezvoltare a leadershipului să aibă succes? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Ce poți face ca programul de dezvoltare a leadershipului să aibă succes?

Există mai mulți factori care definesc succesul unui program de dezvoltare a leadershipului. Dacă ești curios să afli care sunt aceștia, mai jos sunt prezentați principalii factori:

Implicarea managementului

Echipa de conducere a unei organizații creează un impact direct în stabilirea așteptărilor exacte pentru astfel de programe prin transmiterea informației potrivite. Liderii plantează contextul proiectului, inspiră participanții și îi motivează să se implice asumându-și riscuri pe parcursul întregului proces. Alți lideri ai echipei de conducere oferă feedback de proiect, învăța principiile leadershipului și ajută participanții în cadrul organizației.

Angajarea furnizorului de dezvoltare a leadershipului

Selectarea furnizorului adecvat de programe de dezvoltare a leadershipului este un pas foarte crucial în întregul proces. Este important ca partenerul de afaceri să fie la fel de interesat să înțeleagă cultura, strategia, mediul și viziunea organizației în timp ce creează conturul programului. Acest lucru este util în crearea unui impact de durată în timpul sesiunilor de curs. Identificarea experților înainte de a iniția parteneriatul este necesar, astfel încât aceștia să poată să înțeleagă informațiile corecte și să poată adapta programul exact așa cum are nevoie afacerea.

Determină scopul programului

Un program de dezvoltare a leadershipului bazat pe scopuri clare are rezultate variate asupra afacerii, comparativ cu unul care nu este aliniat viziunii. În astfel de programe, participanții sunt concentrați pe îndeplinirea așteptărilor, având rezultate foarte bune la final.

Implementează instruirea personalizată

Coaching individual, îi ajută pe participanți să se dezvolte într-un mod foarte personalizat și să se adapteze mai ușor la noua funcție de lider. Productivitatea sporită și dezvoltarea strategiei sunt unele dintre avantajele majore. Indiferent, deoarece este un stil de coaching foarte individualizat, informațiile confidențiale rămân intacte pe parcursul întregului proces.
 

Practică managementul proiectelor

Talentele cu potențial ridicat nu au nevoie de instruire, ci necesită îndrumare pentru ca abilitățile lor să poată fi folosite la capacitate maximă. Clasele teoretice nu sunt de folos pentru potențialele mari. Participanții se bucură de oportunitatea de a aplica și exersa stiluri de conducere și sunt dornici să primească feedback pentru a putea să îmbunătățească capitolele la care nu stau încă atât de bine precum și-ar dori. 

În lumea dezvoltării leadershipului, dacă poți adopta un stil de conducere, acesta poate regla mult modalitățile în care o organizație se străduiește să atingă obiectivele.

Referință: https://elearningindustry.com/factors-responsible-for-successful-leadership-development-program 


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.