fbpx CEC Bank devine partener THE Color Run | Learning Network Mergi la conţinutul principal

CEC Bank devine partener THE Color Run

Bucuresti, 06.02.2020 - CEC Bank, banca românească cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea din România, devine partener ”THE Color Run” - cursele de alergare stradală în culori, organizate în cele mai mari orașe din țară.

 

“Cursele THE Color Run au devenit deja evenimente emblematice. Suntem bucuroși de asocierea CEC Bank cu THE Color Run. Fair-play-ul, sănătatea, bucuria și originalitatea sunt valori pe care CEC Bank le împărtășește. Avem deja o tradiție de peste 10 ani în susținerea sportului românesc - fiind principalul partener al Federatiei Romane de Rugby încă din 2009 și ne bucurăm că putem susține și alte inițiative sportive”, a declarat Oltea Belciuganu, director Director de Marketing al CEC Bank.

Evenimentele THE Color Run sunt organizate în România începând din 2014. Anul acesta, sunt planificate 7 evenimente THE Color Run în cele mai mari orașe din țară: București (2 evenimente), Cluj, Timișoara, Iași, Mamaia și Galați.

THE Color Run™ - cunoscută publicului larg drept ”Happiest 5k on The Planet”, este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. THE Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, în Statele Unite ale Americii. În România, au fost organizate 37 de evenimente Color Run™  la care au alergat, în total, 150 000 de participanți.

***

Despre CEC Bank

 

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.