fbpx Cele mai eficiente 43 de site-uri de marketing | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cele mai eficiente 43 de site-uri de marketing

Fie că doreștisă să afli mai multe despre testarea A / B, rata de conversie de optimizare, marketing de conținut sau anunțuri plătite, există o mulțime de cunoștințe de marketing on-line care pot fi împărtășite în fiecare zi.

Iata cele mai bune 43 de site-uri de marketing care te ajută să înveți ceva nou:

Blog-uri:

1. Unbounce - Blog-ul oferă consultanță de specialitate: pagina de destinație și optimizarea de conversie până la a vă ajuta să zdrobi următoarea campanie de marketing online.

2. Vero – oferă o mulţime de resurse pe blog care cuprind e-mail marketing, automatizare și mult mai multe.

3. Blog lui Moz conţine sfaturi, cercetare, idei de “cum să” și perspective - toate în scopul de a ajuta nivelul-up SEO și abilitățile de marketing online.

4. Coschedule – conţine caratcteristicile postărilor şi resurse de comercializare de conținut.

5. Wistia – este un loc fantastic unde poţi invăţa despre video marketing și viaţa statup-urilor.

6. Econsultancy - o echipă de analiști și experți împărtășesc cea mai bună cunoaştere de marketing, comerţ electronic și înțelegere digitală.

 7. Hubspot are un blog minunat care acoperă o gamă de marketing si vanzări, inclusiv testele A/B, content marketing si email marketing.

8. Contently – blogul strategist de content introduce cititorii în lumea conţinutului de marketing, strategie și social media în game largi de industrii.

9. KISSmetrics are scopul de a te ajuta să urmărești, analizezi și optimizezi marketing-ul digital.

10. Optimizely se concentrează foarte mult pe pagina de optimizare de destinație și de testare A / B.

11. Blog-ul Groove împărtășește totul despre călătoria lor la $ 500k în venituri lunare.

12. Blog AdExpresso se concentrează pe mass-media de marketing social și canalele de publicitate plătite. Este o resursă deosebit de folositoare, dacă sunteți în căutarea de a învăța un lucru sau două despre Facebook Ads.

13. Blog Close.io este o resursă inepuizabilă de sfaturi și trucuri de vânzări.

14. Ghost este o platformă de blogging minunată și care se concentrează pe modul de a crea un blog care să fie adorat de oameni.

15. Convinge & Convert este condus de Jay Baer. Blog-ul acoperă o gamă interesantă de social media, marketing și conținut.

Marketing individual:

16. Seth Godin este un best-seller-autor, antreprenor, si comerciant. Blog-ul său oferă scurte mesaje, de zi cu zi de comercializare, de afaceri și de conducere.

17. Justin Jackson este un constructor de produse, iar blog-ul său se concentrează pe modalităţile în care poţi face cunoscute lucrurile pe care le creezi.

18. Gary Vaynerchuk construiește afaceri. El este fondatorul VayerMedia si a dezvoltatorul afacerii cu vin a familiei de la 3 milioane de dolari la 60 in doar cinci ani. El creează conținut genial zilnic.

19. Pe Viperchill, Glen Allsopp acoperă marketing-ul viral, optimizarea motorului de căutare, și sfaturi de blogging.

20. Quicksprout - blog-ul Nei Patel, este o resursă fantastică pentru marketing și acoperă multe aspecte ale marketingului de conținut și social media marketing.

21. Pe blogul său, Jon Loomer oferă sfaturi și informatii despre cum să devi un marketer de Facebook mai bun.

22. Blog Heidi Cohen vă oferă perspective de marketing în social media, marketing și conținut mobil.

23. Backlinko – blog-ul lui Brian Dean este o resursă minunată pentru SEO de actiune și sfaturi de marketing de conținut.

24. Chris Brogan este autor și comerciant. Blog-ul său este unul dintre cele mai importante resurse pentru marketing, generarea de lead-uri și strategii de achiziție ale clienților pentru întreprinderi.

25. Nath Barry este fondatorul Convertkit. Pe blogul său postează în mod regulat subiecte precum design si marketing.

26. Pe blogul său, Noak Kagan, posteaza sfaturi și trucuri despre cum a început afaceri de 2 milioane de dolari.

Youtube 

27. Video creators - discuta despre cum să folosesti YouTube ca o platformă de social media și să-l utilizezi pentru a construi un public caruia îi pasă de mesajul tau.

28. Savvy Sexy Social - un stil de viață de blog de marketing - a condus la Amy "Schmittastic" Schmittauer - pentru branduri care doresc să învețe cum să-și arate personalitatea lor uimitoare on-line.

29. Sunny Lenarduzzi – sfaturi și trucuri de social media, tehnologie și aplicații.

30. Sue B. Zimmerman -  Acest canal învață antreprenori, directori de afaceri, și profesioniști de marketing cum pot deveni puternici în mediul de afceri folosind Instagram.

31. Canal ReelSEO YouTube oferă sfaturi și trucuri pentru marketing-ul video.

32. Vidiseo masoara succesul si ajută canalele şi marcile Youtube să targheteze vizionările.

Comunitățile:

33. Inbound.org – cei mai deștepți marketeri din lume se întâlnesc pentru a discuta și împărtăși cele mai noi tendinţe de marketing.

34. GrowthHackers - scopul principal este de a colabora și a găsi surse de inspirație pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Podcast-uri

35. Mixergy este un mare podcast unde poți învăța de la o gamă largă de mentori cu experiență și antreprenori prin interviuri cu gazda Andrew Warner.

36. The Fizzle Showeste un podcast pentru antreprenorii creativi și constructorii de afaceri cinstiți care doresc să-si câștige existent făcand ceva de care le pasă cu adevărat.

37. StartUp este o serie podcast-uri despre cum poti obţine o afacere pornind de la zero.

38. Entrepreneur On Fire - un podcast genial pentru antreprenori și marketeri. Gazdă și fondator, John Lee Dumas, ofera cele mai inspirate interviu cu antreprenori 7-zile pe săptămână.

39. The Lede - in fiecare săptămână, oferărăspunsuri la întrebările privind copywriting, marketing de conținut, e-mail marketing, optimizarea de conversie, de gândire, și mult mai mult.

40. Six Pixels of Seperation - podcast-ul lui Mitch Joel acoperă marketing-ul digital și mass-media.

Cursuri Online

41. CreativeLive este o platformă de învățare online care difuzează clase vii. Te poți alătura, de asemenea, cursurilor mai vechi și poti recapitula lecțiile. Site-ul contine o bogatie de subiecte de marketing.

42. One Month - este o școală pentru antreprenori și oferă conținut educațional de înaltă calitate pe o serie de subiecte, inclusiv de marketing.

 43. Growth Hacker Marketing - este un curs scurt cu privire la viitorul de PR, marketing si publicitate de marketing, auotor și fostul director de marketing pentru American Apparel și un editor-la-mare pentru New York Observer, Ryan Holiday.

Articol preluat si tradus de pe Blog Buffer.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.