fbpx Color in Projects anunță ediția a XII-a a Agile Mammoths Games Cluj-Napoca | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Color in Projects anunță ediția a XII-a a Agile Mammoths Games Cluj-Napoca

Pe data de 12 martie 2020, se va desfășura cea de-a XII-a ediție a unui eveniment devenit tradiție pentru Cluj-Napoca: Agile Mammoths Games 2020. Un eveniment ce abordează teme actuale de Agile Project Management, axat pe învățare experiențială, dedicat pasionaților de Agile, organizat de Colors in Projects, compania de training și consultanță în management de proiect, tradițional și agile, care aduce pe piața de training din România și nu numai, metode diferite de învățare pentru pasionații de proiecte.

În cadrul acestui eveniment, sunt pregătite workshop-uri, sesiuni de Agile Coaching, serious games, studii de caz, quizzes, toate pe teme de management de proiect tradițional și Agile, sesiuni de prezentări scurte (Agile Talks), treasure hunt. 

Keynote speaker-ul  Agile Mammoths Games 2020 este Sander Hoogendoorn – Independent software craftsman I New agile coach I Mentor I Speaker I Writer - care va vorbi despre ”How to survive complex and chaotic contexts. Collectives and teams beyond traditional Agile and Scrum.”
Bineînțeles, nu vor lipsi nici specialiști Agile locali, ce ne vor împărtăși din experiențele lor de succes.

A doua zi de eveniment, 13 martie,  va fi dedicată training-urilor de o zi, care se vor desfășura în paralel și vor avea temele:

De asemenea, important de știut, cu această ocazie, se pot obține 6 PDU-uri pentru persoanele certificate PMI.
 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.