fbpx Comp&Ben pentru atragerea talentelor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Comp&Ben pentru atragerea talentelor

Studii salariale, comparații ale salariilor și beneficiilor, calculatoare de salarii sunt în topul căutărilor online când vine vorba de remunerația muncii. 

Și are sens având în vedere faptul că salariul și beneficiile sunt componente importante pentru atragerea talentelor, pentru reteția angajaților cheie și pentru a păstra motivația și engagement-ul forței de muncă.

Este o perioadă în care atât atitudinea cât și practicile de comp&ben se schimbă și organizațiile fac eforturi să țină pasul cu cerințele pieței forței de muncă.

Pentru organizațiile care privesc către viitor am creat un eveniment unic în care experimentezi concepte alături de consultați de hr, afli trenduri și faci schimb de experiență cu colegi din domeniu.

Vino pe 27 noiembrie la Reward & Engage : singurul eveniment experiențial dedicat oamenilor de compensații și beneficii.

Înscrie-te până pe 20 noiembrie și intri în tragerea la sorți în care poți câștiga o degustare Nespresso pentru compania ta și un aparat Nespresso pentru acasă!

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.