fbpx Comunicat: CODECS a ieșit din procedura de insolvență. CODECS continuă. | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Comunicat: CODECS a ieșit din procedura de insolvență. CODECS continuă.

CODECS. 1993- prezent. 25, în curând, 26 de ani de activități complexe și variate în domeniul educației de business din România, de pionierat și de nucleu în jurul cărora s-au dezvoltat celelalte companii de educație în business de acum. Peste 30.000 de cursanți din toată țara, manageri de top din cele mai importante companii din România și un parteneriat solid și de durata cu o prestigioasă universitate britanica.

În 2009, din cauza crizei economice, cât și a unor probleme legate de managementul și acționariatul intern, de la an la an, cifra de afaceri a companiei s-a diminuat constant, chiar dacă s-au făcut toate eforturile pentru a remedia situația.

Rând pe rând, activitatea s-a restrâns, punctele de lucru din țară s-au închis. Parteneriatele au încetat, determinând eliminarea din portofoliu a unui număr mare de cursuri care, altfel, ar fi condus la o binevenită creştere a cifrei de afaceri. O mare parte dintre experţii angajaţi sau colaboratori nu a mai putut fi păstrată, aceștia rămânând totuși în acelaşi domeniu, devenind, printr-o tristă ironie a sorții, concurenţi.

Astfel, pe data de 4 august 2015, la Tribunalul Bucureşti s-a depus Cererea de deschidere a procedurii de insolvenţă. CODECS intra astfel în insolvență cu datorii de 17.292.336,91 ron.

Dupa 4 ani de eforturi, cu resurse materiale si umane minime, CODECS a reușit, totuși, să supraviețuiască.

Suntem deosebit de bucuroși să anunțăm public că, pe data de 16 aprilie 2019, Secţia a VII-a Civilă a Tribunalului Bucureşti a pronunţat sentinţa civilă nr. 2226 cu următorul conţinut al minutei: ”…Ȋn baza art. 175 alin. (1) din Legea nr. 85/2014, privind procedurile  de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, ÎNCHIDE procedura insolvenţei ȋmpotriva debitorului CODECS SĂ avȃnd ȋn vedere ȋndeplinirea planului de reorganizare…”. Pe această cale, CODECS achită toate datoriile de la masa credală.

Continuăm! Lansăm noua platformă web, pregătim reluarea parteneriatelor internaționale tradiționale care ne-au consacrat, ne concentrăm pe core business- training și programele educaționale de business tipice CODECS și, ca de fiecare dată, mergem înainte.

Suntem onorati că, în toți acești ani, am avut ocazia și șansa să fim parte din salvarea acestui brand, renăscut din propria cenușă.

Suntem mândri și le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și au crezut în noi.

Suntem aici. Continuăm!

 

Echipa CODECS

Companie
Tags
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.