fbpx Constantin STAN facilitează un workshop la Paris în cadrul ACCELERATE | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Constantin STAN facilitează un workshop la Paris în cadrul ACCELERATE

Continuând seria colaborărilor internaționale, Constantin STAN, CEO Enviso a fost invitat sa organizeze pe 7 noiembrie un workshop in cadrul unei conferințe unice in Paris. 

Denumita ACCELERATE - premier  event for business and tech leaders to explore new ways for business growth acceleration, conferința își propune sa inspire participanții (leaderi de companii, executivi, antreprenori) sa găsească noi cai de a dezvolta propriul business, utilizând tehnologiile revoluționare de Business Process Management.

Desfasurata intr-o locatie exclusivista (Hotel InterContinental Paris, avenue Marceau), conferinta se anunta a fi un succes din punct de vedere al interacțiunilor de business și schimburilor de experienta.

L-am intrebat pe Constantin cum percepe desfasurarea evenimentului.

"Ma inspira foarte mult locul desfasurarii, langa Place D'Etoile, locul din care pleacă radial 12 bulevarde. E ca un simbol al multitudinii de opțiuni pe care le are in ziua de azi oricine începe un business. Sigur ca exista Avenue Carnot cu 2 benzi, dar exista si Avenue des Champs Elisees ! Metodologiile pe care le propunem ajuta la găsirea eficienta a drumului optim în business dar si la corecția rapida a drumului ales greșit. M-ar bucura mult sa fie in sala si oameni de business din Romania. 

Echipa noastră (pentru ca la eveniment vor participa alaturi de mine si colegii mei Alexandra Niculae, Ana Preda, Ștefan Burchila), este tot mai solicitata în proiecte internaționale, iar aceasta recunoaștere a competentelor noastre nu e decât rezultatul efortului nostru susținut și racordării la tot ceea ce este nou in domeniul nostru de activitate."

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=Lr3g5a1jFl0

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.