[email protected] 0770 414 202

Cum arată piața de game based learning în 2018


În perioada 2018 - 2023 piața de Game Based Learning va atinge pragul de 17 miliarde de dolari. Estimările de anul trecut, realizate pentru aceeași perioadă au fost de 8.2 miliarde. De ce s-a dublat suma într-un interval de un an

Raportul pe care Metaari l-a prezentat în cadrul conferinței anuale "Serious Play" din SUA a identificat mai multe motive pentru schimbarea bruscă a cererii. Printre ele:
- Inovația accelerată a produselor de învățare
- Investiții de amploare în companiile GBL
- Cererea mare, la nivel global, pentru jocurile educaționale pe mobil

Dintre cele 8 mari segmente de cumpărători, unul iese în evidență: sectorul corporativ, care va avea cea mai mare creștere in următorii 5 ani, de peste 55%.

Înscrie-te la programul de certificare Brainiup și vei avea parte de 2 zile pline de joacă și învățare! La final vei obține kit-ul complet al jocului The Brain Game, un joc inovator destinat angajaților din companii.

 

Autor

Robert Blaga

Robert Blaga

Sunt de formație psiholog și lucrez în training și dezvoltare din anul doi de facultate (de aproape 15 ani). În 2015 mi-am încheiat, de bună voie, cariera în departamentul de L&D al unei companii multinaționale și am pornit pe drumul antreprenoriatului.  

Companie

Scroll to Top
// //