fbpx Cum îți poate îmbunătăți cântatul limba engleză? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum îți poate îmbunătăți cântatul limba engleză?

A cânta în limba engleză este benefic pentru vocabular și pentru abilitățile de ascultare și te ajută să înțelegi și alte limbi. Ajută și la pronunție, deoarece poți auzi diferența dintre cuvintele care sună similar, dar au sens diferit. Astfel, cântatul ajută la amintirea cuvintelor din limba engleză, în special pe cele cu sunete dificile.

Cum îți poate îmbunătăți cântatul limba engleză?

Pe lângă citirea cărților și ascultarea muzicii, este cea mai bună activitate pentru a-ți îmbunătăți nivelul și a vorbi fluent engleza de afaceri. Dacă îți doreșto să-ți îmbunătățești limba engleză într-un mod distractiv, poți urma sfaturile de mai jos:

În primul rând, selectează o melodie care îți place.

În al doilea rând, exersează cântecul și ascultă-l din nou și din nou până când îl poți cânta (aproape) perfect.

În al treilea rând, împărtășește experiența ta și cu alte persoane, mai ales dacă și aceștia învață limba engleză.

În al patrulea rând, înregistrează-te și ascultă-te pentru a vedea unde ai nevoie de îmbunătățire.

Mulți cântăreți au învățat engleza cântând. Pe lângă faptul că își îmbunătățesc fluența și încrederea, ei îl pot folosi și în scopuri diferite, cum ar fi să vorbească despre hobby-urile lor, să spună glume sau chiar să discute cu persoane pe care nu le cunosc.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.