Mergi la conţinutul principal

Cum să comunici ca un budist

De câte ori am avut ocazia să întânesc sau să ascult online cuvântări ale unor învâțători budiști am fost impresionată de claritatea mesajului. Acest lucru nu este întâmplător, chiar Budha a lăsat moștenire cei patru piloni ai discursului corect. Dacă ți se întâplă adesea să simți că nu ești ascultat suficient, sau ai dificultăți în a exprima ceea ce simți, s-ar putea să te inspire aceste idei.

Când comunicăm ca lideri, membri ai un echipe, cu prietenii sau acasă în familie, pe lângă cuvinte mii de mesaje subliminale (cum ar fi starea pe care o avem, personalitatea, gândurile pe care le avem) se transmit fără voia noastră audienței și fără să ne dăm seama se pot crea neînțelegeri. În alte situații putem deveni aroganți sau prea asertivi. Păstrarea echilibrului presupune de multe ori efort, mai ales atunci când ne propunem să inspirăm, să motivăm sau să legăm prietenii.

Vezi remediile pe Guide to Life

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.