fbpx Cum să găsești un program de formare potrivit pentru echipa ta | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum să găsești un program de formare potrivit pentru echipa ta

Cel mai puternic atu pe care îl ai este echipa ta. O echipă puternică se susține reciproc, este motivată și eficientă și derulează proiectele repede și cu încredere pentru a respecta și depăși termenele limită.

Mulți manageri sunt de părere că instruirea este utilă doar nou-angajaților sau celor nou promovați, de aceea motivul principal pentru care angajații își părăsesc locul de muncă se datorează relațiilor de proastă calitate cu managerii lor.

Cei care nu manifestă interes pentru dezvoltarea echipelor lor vor experimenta performanțe mai slabe și pierderea unor oameni valoroși din echipă. În calitate de manager, este responsabilitatea ta să te asiguri că li se oferă tuturor membrilor posibilitatea să se dezvolte și să evolueze într-un ritm continuu, atât ca persoane, cât și ca grup. De aceea, îți vom împărtăși câteva sfaturi care să te ajute să găsesti cât mai curând posibil un program potrivit de formare pentru echipa ta.

Descoperă nevoile de pregătire

Ce abilități îi lipsește echipei? Ce instrumente îi vor ajuta pe angajați să funcționeze mai bine ca indivizi? Ce pregătire specifică este necesară pentru a stimula moralul și eficiența în grup? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să le pui atunci când ai în vedere dezvoltarea profesională pentru echipa ta. Comunicarea deschisă este esențială. Punând întrebări corecte, poți descoperi ce lipsește. Majoritatea managerilor presupun că pregătirea unei echipei se face întotdeauna în grup, dar e nevoie să știi că uneori, membrii echipei necesită atenție individuală pentru diferite seturi de abilități. Fiecare are diferite puncte forte care pot necesita o pregătire personală.

Găsirea cursului potrivit

 Mulți manageri apelează la google pentru a căuta cursuri de pregătire adecvate pentru echipa lor. Aceasta poate părea o soluție evidentă și simplă pentru a găsi instruire, dar nu este cea mai bună modalitate de a caută cursul potrivit. Deși există mulți furnizori de top care se clasează pe Google, cu siguranță nu vei reuși să găsești aproape tot ce există pe piață, prin urmare îți vei limita șansele de a găsi cel mai bun curs. De aceea, găsirea instruirii prin recomandări este o modalitate mai eficientă de a găsi un curs de pregătire adecvat. Întrebați colegii, prietenii și alți profesioniști dacă au experiențe pozitive pe care vi le pot împărtăși. Obținerea de sugestii de la oameni în care aveți încredere va lăsa să vă simțiți încrezători și încântați în procesul găsirii unui program de instruire potrivit pentru echipă.

Alege formatul programului de formare

După ce evaluezi care sunt nevoile de formare, poți trece la alegerea poți trece la alegerea programului de formare. Pregătirea profesională poate fi oferită în stiluri diferite, cum ar fi sală de clasă, învățare electronică și webinar live. Fiecare metodă de formare are punctele sale forte și punctele sale slabe, în funcție de numărul de angajați ce trebuie instruiți și de subiectul specific abordat. Atunci când alegi un program de formare, cel mai important aspect de luat în considerare este stilul de învățare. De aceea, este nevoie să știi cum preferă membrii echipei să învețe, iar astfel o să economisiți timp pierdut pe cursuri ineficiente. 


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.