fbpx Cum se pot adapta organizațiile mici schimbărilor aduse de tehnologie  | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum se pot adapta organizațiile mici schimbărilor aduse de tehnologie 

Întreprinderile care nu au încorporat tehnologia în departamentul de resurse umane ar trebui să se pregătească pentru modificări semnificative ale modului în care candidațîi caută un loc de muncă și comunică cu potențiali angajatori.

Acest articol discută ce strategii pot folosi întreprinderile mici pentru a se adapta la schimbările tehnologice în domeniul resurselor umane.

Cum puteți ține pasul cu tendințele actuale de angajare?

  • Aflați cum puteți posta listări de locuri de muncă pe platforme precum Facebook și LinkedIn.
  • Utilizarea forumurilor de joburi pentru evaluarea concurenței și a listării posturilor.
  • Crearea de rețele pe forumuri online care au legătură cu industria lor.

Recrutarea online ajută întreprinderile mici să găsească talentul de top pentru deschiderea de locuri de muncă și să concureze pentru candidații calificați.

Adoptați noi căi de comunicare

Acum, candidații sunt mai asertivi atunci când comunică cu angajatorii. De fapt, un sondaj recent a descoperit că solicitanții de locuri de muncă comunică cu potențiali angajatori folosind o varietate de canale diferite. Acestea includ:

  • Mesajele text cu angajatorii în timpul procesului de interviu
  • Urmarindu-i pe social media
  • Chat-uri sau formulare / forum-uri web
  • Telefon și e-mail pentru a comunica

Folosiți instrumente de recrutare digitală

Instrumentele de recrutare digitală pot ajuta departamentele de resurse umane în mai multe moduri. Diverse instrumente oferă o modalitate pentru întreprinderi de a posta listări de locuri de muncă și de a accepta cererile de locuri de muncă. Software-ul de recrutare ajută afacerile mai amănunțit și vă poate ajuta cu sarcini precum:

  • Postarea automată a posturilor deschise în comitetele de muncă
  • Acceptarea cererilor
  • Programarea interviurilor
  • Selectarea candidaților la interviu

Instrumentele de recrutare vă pot ajuta micile afaceri să automatizeze sarcini repetitive, să elibereze timp și să identifice persoanele care caută un loc de muncă potrivit pentru companie. De exemplu, social media poate apela la candidații pasivi în mod tradițional sau la cei neinteresați să folosească rutele tradiționale pentru a găsi locuri de muncă online. 

DA Inteligenței Artificiale?

Utilizarea inteligenței artificiale (AI) ajută recrutorii să înregistreze și să analizeze date care oferă informații valoroase cu privire posibilitatea ca angajații să fie potriviți pentru o companie sau nu. Cu toate acestea, cei mai mulți candidați la locuri de muncă nu cred că AI este în prezent util în procesul de recrutare. Majoritatea managerilor de resurse umane încă consideră că AI va juca un rol mai mare în procesul de recrutare în următorii cinci ani, având în vedere avantajele semnificative ale AI.

Întreprinderile mici ar trebui să se familiarizeze cu tehnologia AI pentru a înțelege tendințele de resurse umane și ar trebui să utilizeze software-ul AI care oferă companiei lor informații valoroase. Dacă o fac, pot identifica mai bine candidații care se potrivesc nevoilor lor mai devreme în proces, ceea ce poate ajuta la reducerea timpului și a resurselor petrecute în procesul de recrutare.

Întreprinderile mici se pot adapta la schimbarea tehnologiei de resurse umane!

Tehnologia HR este o extensie logică și deseori intuitivă a metodelor tradiționale de recrutare. Întreprinderile mici pot economisi timp și cheltuieli cu ajutorul tehnologiei HR care le reduce volumul de muncă și îi ajută să localizeze candidați mai calificați.


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.