fbpx De ce învățarea limbii engleze ar trebui să fie primordială pentru viitorii lideri | Learning Network Mergi la conţinutul principal

De ce învățarea limbii engleze ar trebui să fie primordială pentru viitorii lideri

India a adoptat engleza ca una dintre limbile oficiale pentru comunicarea de afaceri în anii ’60, dar cât de departe am ajuns de atunci? Utilizarea limbii a crescut rapid prin mass-media, educație și diverse inițiative guvernamentale. Cu toate acestea, sondajele sugerează că aproximativ 4% din populația indiană poate vorbi și scrie în engleză.

Engleza a fost moștenirea colonizării Indiei. De la a fi „limba reginei” la dobândirea statutului de limbă oficială asociată de administrare, a devenit un aspect crucial într-o multitudine de domenii. Desigur, există o nevoie fundamentală de dezvoltare a competențelor lingvistice în limba engleză.

Importanța învățării limbii engleze

Învățarea limbii engleze este incredibil de esențială pentru copiii mici din mai multe motive suplimentare. În primul rând, este cea mai vorbită limbă din lume și este limba oficială a 53 de țări. În plus, este prima limbă pentru aproximativ 400 de milioane de oameni din întreaga lume. Cunoașterea limbii poate deschide cu siguranță un portal de alegeri bune de carieră. Fiind una dintre limbile oficiale pentru afaceri, este folosită în principal în aviație, computere, educație, turism, mass-media și chiar pe internet. Cursanții care învață limba engleză se bucură, de asemenea, de cărți, melodii, seriale TV și filme în limba engleză, care nu numai că îi distrează, ci își pot extinde vocabularul. Dacă copiii vor deveni liderii unei noi ordini mondiale, fluența limbii engleze îi va da putere să influențeze lumea.

Fluența într-o limbă înseamnă mai mult decât o vorbire fluidă. Cea mai bună comandă vine dintr-o înțelegere conștientă și deplină a tuturor aspectelor utilizării limbajului – ascultare, vorbire, citire și scriere. Cea mai bună expresie vine din a putea gândi în limba respectivă. Aceste abilități sunt corelate cu abilitatea de a citi, care îmbunătățește fluența și înțelegerea. Fiind o sarcină cognitivă, îmbunătățește alte procese cognitive precum memoria și atenția. Pe măsură ce își adâncește nivelul de cunoaștere, lectura îmbogățește cunoștințele și ne face mai informați.

Citirea unor subiecte complexe și explorarea unei game largi de materiale de lectură dă putere unui individ să aibă opinii și gânduri. Te provoacă să pui întrebări și să gândești logic, să analizezi și să asimilezi informații. Acestea sunt abilități de gândire critică, care pot fi consolidate prin lectură extensivă și intensivă. Odată ce aceste abilități cognitive sunt dezvoltate și îmbogățite, individul devine elocvent și echipat să vorbească engleza cu încredere.

Intenția nu este să înveți engleza și să te descurci în lume, ci să înveți engleza pentru a putea influența lumea.

Cunoașterea limbii engleze este o componentă esențială pentru leadership și pentru influențarea lumii. Abilitățile de leadership se măresc cu bune abilități lingvistice. Cunoașterea limbii engleze este un instrument indispensabil pentru comunicarea cu lumea din jur. Limbajul și cuvintele pe care liderii le folosesc în conversațiile lor sunt adesea o reflectare a stilului lor de conducere și determină modul în care îi privesc colegii și angajații. Deoarece este o limbă internațională, o mare parte din cunoștințele lumii sunt prezentate în limba engleză. Persoanele care nu pot înțelege engleza de business pentru companii, se găsesc adesea excluse din politicile naționale și globale.

Ceea ce vorbești și scrii depinde de modul în care gândești, iar modul în care gândești este influențat, în mare măsură, de ceea ce citești.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.