Mergi la conţinutul principal

Despre învățarea accelerată și tranziția către virtual cu Roberta Ioachim

În episodul de astăzi descoperim și o perspectivă de learning din industria Pharma, într-o discuție deschisă cu Roberta Ioachim, de la Servier Pharma. Am discutat despre învățarea accelerată, inițiativele noi pe timp de pandemie și tranziția către digital learning. Experiența Robertei este foarte valoroasă și ne bucurăm că ne-a împărtășit detalii despre cum a fost perioada asta pentru ea și echipa de la Servier.

Episodul 7

Ce vei descoperi în acest episod: 

  • Proiectele pe care le-au dezvoltat în această perioadă și care au contribuit la îmbunătățirea relațiilor de lucru și learning.  
  • Cum vede Roberta tranziția învățării în digital și care sunt beneficiile pentru organizații 
  • Ce lecții ne putem lua din acestă perioadă și o viziune pozitivă asupra tuturor schimbărilor pe care am fost forțați să le facem

Ascultă aici podcast-ul:

Suntem curioși să știm părerea ta despre episodul de astăzi, așa că te încurajăm să ne lași la [email protected] orice impresie, sugestie sau întrebare. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media pentru a fi la curent cu noile episoade.

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.