fbpx DevTalks Cluj-Napoca - ediție aniversară | Learning Network Mergi la conţinutul principal

DevTalks Cluj-Napoca - ediție aniversară

Peste 1500 de participanți sunt așteptați la ediția aniversară numărul 5 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca

DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată developerilor și pasionaților de tehnologie din România, revine în Cluj-Napoca cu ediția aniversară numărul 5, pe 16 mai, la Cluj Innovation Park, CREIC.

DevTalks este un eveniment de tradiție pentru comunitatea IT din Cluj-Napoca, prima ediție fiind organizată în anul 2015. Obiectivul evenimentului este de a contribui la dezvoltarea unei comunității IT în România și crearea contextului potrivit pentru a facilita interacțiunea și dezvoltarea industriei pe plan local.

DevTalks s-a remarcat atât prin temele tehnice abordate de către specialiști de renume din domeniu, cât și prin zonele dedicate companiilor și startup-urilor, testării celor mai noi gadget-uri și interacțiunii dintre participanți.

Ultimele 4 ediții DevTalks au adus împreună peste 2500 de developeri, antreprenori, investitori și companii din industrie, ghidați de același scop comun – participarea la un eveniment dedicat pasionaților de IT și dezvoltare a unei comunități puternice. 

„Din feedback-ul primit de la participanți, în topul motivelor pentru care aceștia vin la DevTalks se află elementele de noutate organizate în jurul agendei tehnice care le oferă posibilitatea de a fi la curent cu ultimele tendințe și noutăți din domeniul IT. În plus, identificarea unor resurse cheie care le sunt utile în dezvoltarea profesională, dar și oportunitatea de a afla mai multe noutăți de la speakerii locali și internaționali, alături de interacțiunea cu o comunitate puternică pasionată de tehnologie sunt câteva dintre experiențele definitiorii pentru participanții la DevTalks” a declarat Andreea Balaci, Project Manager DevTalks România.

Pe 16 mai, la Cluj Innovation Park (CREIC), DevTalks marchează ediția aniversară cu numărul 5 unde sunt așteptați peste 1500 de participanți care împărtășesc o pasiune comună, industria IT. Scenele de anul acesta vor aduce în prim plan noi prezentări și subiecte de discuție despre cele mai actuale tehnologii și trenduri din industria IT. Cele 7 conferințe pregătite pentru această ediție sunt Emerging Tech, DevOps, Web & Mobile, Datafication, Java, Automotive și Product Management. În plus, la eveniment sunt așteptați peste 60 de speakeri atât din România, cât și din Europa.

La această ediție, evenimentul DevTalks Cluj-Napoca este realizat cu sprijinul partenerilor: MHP – A Porsche Company – Main Partner, Metro Systems – Java Stage Partner, Accesa – DevOps Stage Partner, UiPath – Product Management Stage Partner, Softvision – Web & Mobile Stage Partner, Gold Partners – EY și Cyber Smart Defence, Silver Partners – Telenav, SDL și OSF Global Service.

Mai multe detalii și informații despre accesul la eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/cluj/ sau la secțiunea dedicată proiectului pe www.hipo.ro

Tags
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.