[email protected] 0770 414 202

Domenii cheie ale specializării HR și L&D (1)


Fiecare organizație este unică, iar mărimea și domeniul de aplicare al funcției HR și L&D se vor adapta în mod corespunzător. Departamentele  de resurse umane întruchipează și proiectează întru-totul valorile organizațiilor lor, astfel încât atunci când te gândești la primul sau la următorul tău rol, ar trebui să căuți mai întâi organizațiile ale căror valori le împărtășești.

Profesia HR și L&D oferă o gamă largă de opțiuni și oportunități de carieră. Dar care este rolul potrivit pentru tine? Iată o introducere la unele dintre diferitele locuri de muncă și specializări disponibile.

Azi, iată ce presupune și cum arată rolul de Generalist HR:

Varietatea este cuvântul de ordine aici. Într-o zi, lucrezi cu managementul pentru a atrage și dezvolta talente pentru a furniza strategia de afaceri. În alta, te angajezi intr-un grup de angajați pentru un focus grup si identificarea celor mai puternici factori și declanșatori motivaționali. Vei avea nevoie de parteneriate confortabile cu managerii din companie și să fii gata să îi sprijini și să îi provocați pe măsură ce își conduc echipele. Ei te vor căuta și vor apela la tine pentru informații care pot ajuta la îmbunătățirea performanțelor de durată.

Iată ce spune despre acest rol Charlotte Fordham, HR Business Partner la HSBC: "Ca HR Business Partner, acționez în calitate de interfață cu afacerile și de voce a afacerii înapoi în HR. Este vorba despre gestionarea a două relații dinamice, interconectate. Nici măcar două zile nu sunt la fel. Trebuie să construiți relații bune, să aveți încredere în cunoștințele de specialitate ale experților, în timp ce vă gândiți adesea la următoarele idei și pași ai afacerii înainte chiar de a le gândi. Varietatea, amploarea și sentimentul de a fi un partener de încredere ca un consultant al afacerii fac acest rol unul  foarte plăcut!"
 

Anul acesta Learning Network realizează cel mai amplu studiu de piață privind tendințele în learning & development din România: L&D Industry SurveyVino și tu în comunitatea de experți ce identifică tendințele momentului in L&D și bucură-te de surprizele pregătite!

 

sursa: cipd.co.uk

Autor

Echipa LearningNetwork.ro

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina rezultate remarcabile in viata lor. Portalul (www.learningnetwork.ro) iti ofera informatii din industria de learning&development sub forma de stiri, articole si review-uri si posibilitatea de a achizitiona bilete la conferinte si cursuri deschise. ...

Companie

Scroll to Top
// //