fbpx Elena Biță: Diversitatea atu-ul organizației tale | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Elena Biță: Diversitatea atu-ul organizației tale

În vremea tehnologiilor fără limite, capitalul uman vine cu certitudini și majuscule: Diversitate, Incluziune, Echitate. Noi suntem HR UP Group, credem că oamenii și tehnologia pot lucra în armonie și te invităm să discutăm deschis și să dezbatem soluții simple și viabile, la o conferință ALTFEL: Human Capital powered by HR UP Group! Ne întâlnim in-person și discutăm față în față pe 3 noiembrie la Pullman Bucharest World Trade Center!

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center
 

Cum facem din exigențele de incluziune/diversitate și echitate niște atuuri ale organizației?

Este foarte simplu: în primul rând celebrăm diferențele între oameni, îi facem să se simtă ei înșiși și facem astfel încât munca lor să fie apreciată. Le arătăm că munca lor contează. Este foarte important să nu considerăm că DEI este un concept abstract - dacă îl inserăm în cultura noastră organizațională este un mare avantaj. Acest lucru se face treptat, pas cu pas - oamenii trebuie să se acomodeze și să simtă că sunt parte din proces și nu că respectă o procedură, o regulă sau niște indicații abstracte. Acest lucru se face prin workshop-uri în cadrul companiilor, printr-o comunicare organizațională strategică, gândită foarte bine, astfel ca la fiecare să ajungă mesajul că facem un lucru care ne ajută să progresăm, noi, ca oameni,  - și noi ca business în primul rând. Datorită vremurilor pe care le trăim, orice strategie pe care o dezvoltăm într-o organizație trebuie să o dezvoltăm mai întâi în interesul oamenilor - apoi rezultatele se vor vedea în beneficiul companiei.

 

 

Elena Biță, HR and  EHS Director la Beycelik Gestamp Romania

Sunt Director în Resurse Umane, Securitate, Sănătate, Muncă și Mediu în cadrul companiei Beycelik Gestamp România. Am o experiență de 16 ani în domeniul resurselor umane și sunt pasionată de dezvoltare personală. Voi fi alături de dumneavoastră în cadrul conferinței Human Capital powered by HR UP Group, conducând panelul cu privire la construirea unei culturi organizaționale care să promoveze conceptul de DEI (diversitate, echitate, incluziune). Vom dezbate împreună cum putem asimila acest concept în cadrul organizațiilor noastre. 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.