fbpx Facilitarea grafica - magia cu efecte practice | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Facilitarea grafica - magia cu efecte practice

Pe 26 și 27 septembrie, The HUB Bucharest îl aduce la București pe Nick Payne, specialist internațional în facilitare grafică, pentru un curs de 2 zile conceput pentru ca facilitatorii, trainerii, marketerii, artiștii și prezentatorii să câștige încrederea de a utiliza elemente grafice în traininguri, prezentări și întâlniri.

Participanții la workshopul de facilitare grafică Power of the Pen vor deprinde abilități practice de facilitare grafică ce le vor transforma radical trainingurile, prezentările și întâlnirile și vor învăța prin experimentare care sunt factorii cheie ce îi ajută să profite de elementele vizuale în viața profesională.

Facilitarea grafică este o experiență ce a fost dezvoltată pornind de la premisele că aproximativ 70 % din oameni își folosesc memoria vizuală și că 75% din capacitatea fiecărui om de procesare senzorială este dedicată exclusiv elementelor vizuale.

Workshop-ul face parte din seria Scribble School dezvoltată de Nick Payne încă din 2009 și care a cuprins evenimente în Stockholm, Rotterdam, Bruxelles, Bilbao, Honolulu și două ediții precedente în București. Detalii despre eveniment și înscrieri le le puteti gasi aici.

Categorie

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.