fbpx Federația Internațională de Coaching lansează Săptămâna Internațională a Coaching-ului | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Federația Internațională de Coaching lansează Săptămâna Internațională a Coaching-ului

Federația Internațională de Coaching, capitolul din România, lansează Săptămâna Internațională a Coaching-ului pe 17 mai. Sub sloganul  ”Defying Challenging Times”, timp de o săptămână coachi-i ICF vor oferi activități și servicii pro bono de coaching tuturor celor care au nevoie de susținere în perioada de schimbare pe care o traversăm.

 

Săptămâna Internațională a Coaching-ului (ICW) reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie și anul acesta se va derula în perioada 17-23 mai 2021.

International Coaching Week (ICW) are rolul de a educa publicul despre valoarea pe care o are lucrul cu un coach profesionist ICF și de a populariza rezultatele și progresele realizate prin procesul de coaching. Timp de o săptămână, coach-i din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a le permite celorlalți să experimenteze coachingul și beneficiile sale în mod direct, la primă mâna.

Ce poți primi dacă te alături Săptămânii Internaționale de Coaching-ului?

Sub titlul ”Defying Challenging Times”, ICF România invită publicul larg să exploreze sfidarea vremurile provocatoare pe care le traversăm!

Cum?

 Prin:

  • workshop-uri create ca spații de învățare experimentală, ce vizează creșterea impactului nostru ca lideri, facilitarea conversațiilor constructive și productive care conduc la relații de calitate și se pot reflecta în performanța noastră și a celor din echipele noastre, beneficiile implementării unei culturi de coaching într-o companie
  • sesiuni individuale de coaching, cu un coach profesionist acreditat ICF.

În cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, ICF Romania deschide larg ușile către toți oamenii dornici să experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership și creștere personală, profesională, relațională: coaching realizat la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Uși larg deschise pentru: lideri, manageri, specialiști resurse umane, antreprenori, ziariști, profesori, voluntari în serviciul organizațiilor non-profit, OAMENI – suntem toți agenți ai schimbării în societatea românească, fie că ne asumă sau nu acest lucru.

Vă invităm să experimentați sfidarea propriilor voastre provocări dintr-o perspectivă diferită, disruptivă, creatoare de sens profund, pentru voi și cei din jurul vostru!

Mai multe detalii despre ICW,  agenda evenimentelor și pagina unde cei interesați se pot conecta cu coachi-i ICF este -  aici 

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele din cadrul ICW dar și surprizele oferite de partenerii noștri, urmăriți-ne pe paginile oficiale de Facebook si LinkedIn.

--------------------------------------------------

Federația Internațională de Coaching România (ICF) este o organizație non-profit care promovează  dezvoltarea artei, științei şi practicii coaching-ului profesionist în România. În lumea agitată de astăzi, un  număr tot mai mare de companii, organizații și persoane se îndreaptă spre coaching-ul profesionist  pentru a-şi crește eficiența, pentru a construi relații și a-şi atinge obiectivele. ICF are rolul de a informa și  de a educa publicul din România cu privire la standardele și practicarea la cel mai înalt nivel a profesiei  de coach, precum și la codul de etică. ICF este cea mai mare resursă la nivel global pentru coaching-ul  profesionist. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected].

 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.