fbpx Gamification+ câștigă Premiul Board of Trade Award | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Gamification+ câștigă Premiul Board of Trade Award

La inceputul acestui an, Gamification + a câștigat prestigiosul Premiu Board of Trade Award 2018. 
Premiul a fost acordat de către Departamentul Comerțului Internațional și Consiliul de Comerț din Marea Britanie ca marcă a recunoașterii contribuțiilor Gamification+ sectoarelor de comerț și investiții pentru anul 2018.

Astfel, luni, 21 ianuarie 2019, echipa Gamification+, alături de fondatorul Pete Jenkins, au participat la Oficiul pentru Afaceri Externe și Commonwealth din Londra la ceremonia de prestigiu a Consiliului de comerț.

 La acest eveniment, Pete a primit premiul de la Dr. Liam Fox, Secretarul de Stat pentru Comerț Internațional și Președinte al Consiliului de Comerț.

"Suntem foarte mândri că am primit această distincție. Din poziția de zero exporturi, directorul nostru executiv, Pete Jenkins, a participat la un curs de pregătire pentru UKTI în noiembrie 2015 și, de atunci, a fost recunoscut ca expert internațional, speaker, formator și consultant cu o largă activitate de facilitare și livrare în multe țări", au declarat membrii echipei Gamification+.

Compania Gamification+ a crescut rapid, lărgindu-și echipa cu experți în domeniu și parteneri pe majoritatea continentelor, iar, acum, organizează  evenimente internaționale importante, cum ar fi conferința Gamification Europe.
De asemenea Pete Jenkins a primit o scrisoare din partea președintelui Consiliului de Comerț, Dr. Liam Fox, care cuprinde următorul fragment:

"Un exemplu remarcabil al succesului unei afaceri locale prin integrarea oportunităților de peste mări, juriul a simțit că Gamification + este simbolul unei povești de succes a comerțului internațional. Nu numai că a demonstrat succesul pe care îl poate obține în timpul exportului într-un timp scurt, dar și-a menținut și și-a extins operațiunile în Regatul Unit în același timp."

Cu Pete Jenkins ne vom întâlni în curând în România la un nou eveniment unic ce are ca temă gamificarea.
Stay tunned. Stay on #learningnetwork

 

 

sursa: gamificationplus.uk

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.