fbpx Găsește-ți "haita" și îmbrățișează cine ești cu adevărat (Femei care aleargă cu lupii- 5) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Găsește-ți "haita" și îmbrățișează cine ești cu adevărat (Femei care aleargă cu lupii- 5)

Îți aduci aminte de povestea rățuștii cea urâtă care a fost hărțuită și respinsă din cauza înfățișării sale doar pentru a crește și a deveni o lebădă superbă?
Nefericita eroină a acestei povești înduioșătoare nu a fost niciodată urâtă sau incapabilă. Pur și simplu, ea nu aparținea acelui mediu, iar asta se întâmplă multor femei. Ele suferă de sindromul "Zigotului greșit" livrat accidental familiei greșite, fiind crescute într-o comunitate care nu le-a înțeles niciodată și le-au numit fie nepotrivite, fie obraznice, fie neinteligente, fie urâte. 
Lumea aceasta este plină de pisici lipsite de preocupare sau de găini sașii care vor râde de visele tale. O găină nu va înțelege de ce ai vrea să înoți și o pisică care este punctul de zbor. 
Dimpotrivă! Soțiile domesticite își vor ridica condescendent sprâncenele atunci când vor auzi despre planurile tale de a te muta în Africa sau de a deveni un jumper profesionist, de exemplu. Sau exact opusul. Colegii tăi feminini rebeli vor strâmba din nas cu dezgust când le vei mărturisi că scopul tău de viață este să fii o mamă perfectă pentru cinci copii. Dar nu e nimic în neregulă cu tine în nici unul din aceste cazuri! 
Ești, pur și simplu, înconjurată de găini și de rațe, tu fiind o lebădă în toată regula. 
Așa cum a spus Clarissa: "Oricine nu-ți susține arta, viața, nu merită timpul tău." 
Abandonează relațiile cu cei care nu sunt de partea ta. 
Găseste-ți adevărata haită!
Atunci când afli unde aparții, înțelegi CINE ești.
 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.