fbpx GigNow, noua platformă online ce oferă oportunități globale de angajare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

GigNow, noua platformă online ce oferă oportunități globale de angajare

“GigNow aduce flexibilitatea și autonomia de care au nevoie oamenii de azi. După criza economică din 2008, când o parte din angajați și-au pierdut locurile de muncă, cei mai mulți rămași activi au devenit freelanceri. Între timp, tehnologia, mobilitatea forței de muncă și schimbarea generațională au accentuat fenomenul. În EY, ne este deja clar că atunci când apare nevoia de a gestiona un flux de lucru nu ne gândim automat doar la a angaja, ci avem în vedere un mix de opțiuni care includ: angajați part-time, full-time, centre de excelență, roboți, contractori. Platforma GigNow lansată de noi facilitează atât transparența, cât și agilitatea în interacțiunea dintre firmă și contractori și își propune să răspundă nevoii de flexibilitate tot mai puternică în piața muncii. Companiile care sunt încă rezervate în a utiliza și alte forme de colaborare trebuie să ia în calcul că relația de tip furnizor-client poate co-exista alături de cea de angajat-manager, uneori cu beneficii majore la nivel de productivitate.”

Aceasta este declarația acordata Forbes România, de către Andreea Mihnea, HR Director EY România și Moldova și South East Europe Talent Leader una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale la nivel global.
Recent, EY a lansat platforma GigNow, o platformă concepută ca spațiul virtual de întâlniri dintre angajatori și specialiști de top, asigurând atât freelancerilor din România, cât și talentelor independente autohtone ocazia de a colabora în cadrul unor proiecte globale ale EY sau ale clienților săi.

Astfel, GigNow valorifică procesul de cerere și ofertă din zona forței de muncă, asigurând accesul specialiștilor independenți la o gamă variată de proiecte din zonele de consultanță de business, asistență în tranzacții, asigurări și asistență fiscală, IT și tehnologie legată de zona de business.

Durata proiectelor poate varia de la 3 la 12 luni, dar există și posibilitatea angajării respectivului specialist independent pentru o perioadă mai îndelungată. Pentru acces la platformă, candidații au nevoie să se înregistreze și să-și depună aplicația pentru proiectele deschise, beneficiind de oportunitatea de a-și alege singuri contractele pentru care vor să aplice, cât și posibilitatea de a lucra cu o echipă dedicată de recrutare pentru identificarea proiectelor potrivite.

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.