fbpx In-House - Cursuri personalizate | Learning Network Mergi la conţinutul principal

In-House - Cursuri personalizate

Sub denumirea de In-House întâlnim cursurile de formare organizat de o companie pentru angajații săi. De asemenea sunt numite programe personalizate sau corporative și sunt dezvoltate special pentru fiecare organizație și facilitate în birourile dvs (on site) sau la o locație adecvată în afara birourilor (off site). Cursurile in-house sunt destinate grupurilor închise de participanți și, indiferent de locul de livrare, conținutul cursurilor specifice companiei este de obicei adaptat nevoilor fiecărei organizații.


Cursuri de instruire pentru companii


Când vine vorba de cursuri de formare personalizate, gradul de personalizare poate varia între furnizorii de formare. Asta însemna că poate să fie un curs pre-dezvoltat și  modificat pentru a se referi la exemple mai relevante, specifice fiecărui domeniu, fie că furnizorul de formare dezvoltă un program de la zero pentru a vă satisface nevoile după o consultare amănunțită.


Beneficiile instruirii interne


Există câteva beneficii clare pentru a opta pentru acest tip de formare internă pentru afacerea dvs.:

  • Valoare adăugată - dacă aveți 5+ participanți care necesită instruire, un curs închis tinde să ofere economii foarte importante pentru organizația dvs., economisind costurile de călătorie și cazare adesea asociate cu trimiterea acestora la cursuri publice. În plus, instruirea internă este, de obicei, percepută în funcție de zi, nu de fiecare participant, prin urmare, plătiți un onorariu fix, indiferent de numărul de persoane pe care doriți să le instruiți (adesea cu restricții de până la 15).
  • Comoditate - Formarea internă se desfășoară la cerere, iar momentul trainingului vă revine complet. Acest lucru înseamnă că veți programa cursul  atunci când aveți nevoie cel mai mult.
  • Personalizarea - atât conținutul cursului, cât și modul de livrare a cursului pot fi personalizate pentru a vă satisface cerințele.
  • Confidențialitate: Dumneavoastră și echipa dvs. aveți ocazia de a vorbi deschis și libertatea de a pune întrebări care ar putea să nu fie confortabile într-un curs public.

În ceea ce privește localizarea, formarea internă poate avea avantajul că mediul familiar îi ajută pe participanți să aplice mai ușor aptitudinile învățate atunci când se reîntorc la lucru. Pe de altă parte, cursurile în afara locației au avantajul sau eliminarea distragerilor legate de muncă, oferind ceea ce poate fi adesea o experiență de învățare concentrată, care se dovedește mai potrivită pentru candidați.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.