fbpx Industria de PR se pregătește pentru Biz PR Awards | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Industria de PR se pregătește pentru Biz PR Awards

Vrei să aflii care sunt cele mai performante agenții de PR? Să știi tendinţele anului 2019?

Vino la Biz PR Awards 2018, conferinţa dedicată PR-ului şi comunicării digitale! Vei identifica cele mai noi instrumente de lucru şi tehnologii pe care le au la dispoziţie profesioniştii din domeniu.

Evenimentul ajuns anul acesta la a opta ediţie, se adresează specialiştilor în comunicare, PR, marketing, Public Affairs, vânzări atât din agenţii cât şi din companii.

La conferință vor vorbi profesioniști în comunicare recunoscuți în industria românească, precum: Irina Roncea, Golin România; Eugen Secmeran, V+O Communication; Lavinia Chican, McCann PR; Ruxandra Vasilescu, McCann Health; Ileana Badiu, Wunderman; Răzvan Pascu, Travel Communication România; Luiza Domnişoru, Digi Communication; Dana Dobrescu, Mondelez România; Tiberiu Mercurian, Alpha Bank; Cristina Hanganu, Lidl România, dar și persoane publice care au știut să-și creeze imaginea și să iasă în față: Cabral Ibacka și BRomania.

Mai multe detalii despre speakeri puteți regăsi pe site-ul evenimentului.

Exclusiv: la eveniment Biz lansează Top PR România, studiul Biz şi Unlock Market Research despre industria de PR. Studiul ia în calcul atât indicatori de business, cât şi indicatori calitativi, rezultaţi din analiză aşteptărilor şi a percepţiilor pe care clienţii le au faţă de agenţiile de comunicare.
Biz PR Conference 2018 este un eveniment dedicat PR-ului şi comunicării digitale.

Conferința este urmată de Gala BIZ PR Awards, unde vom oferi mai multe distincții, printre care: 

  • Premiul pentru notorietate în PR
  • Premiul pentru cea mai bună reputaţie în PR
  • Premiul pentru cea mai rapidă ascensiune
  • Premiul pentru performanţă financiară
  • Premiul pentru performanţă în PR
  • Premiul pentru creativitate în PR
  • Premiul de excelenţă în PR

 

Mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul evenimentului: https://revistabiz.ro/bizprawards2018

Pentru acreditări puteţi contacta organizatorii [email protected]

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Companie
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.