fbpx Innovators for Children schimbă viitorul copiilor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Innovators for Children schimbă viitorul copiilor

S-a lansat acceleratorul antreprenorilor care schimbă viitorul copiilor

Impact Hub Bucharest, împreună cu Impact Hub Basel și Fondation Botnar (Elveția), lansează astăzi acceleratorul Innovators for Children, dedicat startup-urilor sau inovațiilor care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor, în special prin soluții la probleme ce țin de domeniul sănătății. Înscrierile sunt deschise până pe 26 aprilie, iar câștigătorii vor fi susținuți cu 100.000 de euro.

Innovators for Children este un accelerator care va susține soluțiile inovatoare care aduc un impact pozitiv în sănătatea și well-being-ul copiiilor și al adolescenților, prin inovare scalabilă.

Pentru cine?

Sunt căutate startup-uri sau inovații, în stadiu de prototip sau lansate de maximum 1 an, la probleme ce țin de alimentație, medicină, educație pentru sănătate și nu numai.

Ce implică acceleratorul Innovators for Children?

Antreprenorii și inovatorii care vor fi selectați să participe la accelerator vor trece printr-o serie de workshop-uri, întâlniri de feedback și follow-up, webinarii de progres și un retreat de 4 zile cu cei mai importanți actori din domeniu.

Vor participa apoi la o sesiune de pitching, iar câștigătorii vor beneficia de finanțare totală de 100.000 de euro, 6 luni de suport, o vizită de cercetare în Basel (Elveția) și acces la spațiul de coworking și comunitatea Impact Hub Bucharest.

Putem pune inovația în slujba copiilor, iar antreprenorii care au înțeles și adresează problemele de sănătate cu care se confruntă tinerii vor găsi în acest accelerator nu numai resursele necesare pentru a scala, ci și o înțelegere reală a motivației pe care o au în activitatea lor.

Sperăm să vedem cât mai multe idei inovatoare înscrise și suntem pregătiți să oferim toată experiența și instrumentele de creștere de care dispunem atât noi, cât și partenerii noștri”, a declarat Lucian Grămescu, Incubation Manager Impact Hub Bucharest.

Cum aplici?

Înscrierea la accelerator se face prin completarea formularului de pe site-ul www.innovatorsforchildren.org. Participarea se face în baza confirmării din partea organizatorilor și este gratuită.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.