fbpx Instrumente si Tehnici de Selectie | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Instrumente si Tehnici de Selectie

Erori legate de selectia candidatilor apar in peste 50% din organizatii si recrutarile eronate costa companiile in medie 150% din salariul anual al angajatului. 

Atunci cand stabilim de la inceput ce anume cautam (profilul candidatului) si stim cum sa evaluam corect candidatii comparativ cu profilul stabilit initial, vom creste sansele de a angaja oamenii potriviti. Beneficiile imediate ale unui process de recrutare si selectie reusit sunt economia de timp (al celor implicati in acest proces) si bani (anunturi, salarii, training si integrare). 

Cursul de Instrumente si Tehnici de selectie se adreseaza specialistilor in resurse umane si tuturor managerilor si liderilor care sunt implicati in procesul de selectie si decizia de angajare.

Principalele competente exersate pe parcursul celor doua zile de curs sunt:

  • definirea competentelor  soft (a comportamentelor) 
  • conducerea interviului
  • adresarea intrebarilor comportamentale si evaluarea raspunsurilor candidatului

Citeste si Certificarea in Metodologia Hogan Assessments.

Participantii vor avea ocazia sa se puna la curent in legatura cu bunele practice in recrutare si selectie, sa le analizeze pe baza unor video-uri didactice si sa le practice in cadrul jocurilor de rol.  De asemenea, cursul este o ocazie buna de a interactiona si impartasi exepriente cu specialisti si manageri din alte industrii.   

Ce spun paticipantii?

Un curs interactiv de o reala calitate care vine in sprijinul profesionistilor din domeniul resurselor umane cu exemple clare si concise de metode ce pot usura si eficientiza procesul de recrutare. Theodor Filos, VIP Romania

Foarte bine organizat si structurat, cursul (Selection & Interviewing Skills) mi-a oferit sansa de a invata si dezvolta noi abilitati si competente in recrutare si selectie. Ana Georgescu, MediaPro Interactiv

Companie
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.