fbpx Învață limba engleză pentru muncă | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Învață limba engleză pentru muncă

Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai globală, este esențial să dezvolți o mentalitate globală și să înveți noi limbi. Pentru a fi competitiv pe o piață globală a muncii, trebuie să dobândești abilități lingvistice necesare pentru industria ta. Articolul evidențiază beneficiile învățării englezei de afaceri pentru persoanele care doresc să lucreze pentru companii multinaționale sau să intre pe piețele internaționale.

Beneficiile învățării limbii engleze pentru a lucra într-o companie multinațională

Multe companii sau organizații multinaționale cresc în dimensiune și asta înseamnă că angajații lor trebuie să vorbească fluent engleza ca vorbitori nativi. Acest lucru va fi obligatoriu pentru orice carieră în care este necesară cunoașterea limbilor străine. Firmele globale cer astăzi profesioniști care vorbesc fluent mai mult de o limbă, de preferință cel puțin trei limbi funcționale. Probabil cea mai bună modalitate de a-ți îmbunătăți cariera și oportunitățile de angajare este prin dobândirea de competențe lingvistice care sunt utile în afacerile internaționale.

Dacă vrei să înveți limba engleză, trebuie să urmezi următoarele:

  • Abilități lingvistice de bază (citit, scris, vorbit și ascultat)
  • Abilitatea cantitativă
  • Cunoștințe informatice
  • Fluența în engleză. Învățarea, citirea și vorbirea a două limbi reprezintă o provocare.
  • „Gândește-te de două ori înainte de a alege ce să studiezi”. Învățarea limbii engleze te ajută să înțelegi știrile din întreaga lume și să îți îmbunătățești abilitățile de management - capacitatea de a comunica cu oameni din întreaga lume.

Care sunt beneficiile învățării limbii engleze pentru a găsi un loc de muncă mai bun?

1. Deoarece engleza este principala limbă străină a lumii, pentru o carieră de succes pe orice piață internațională este esențial să cunoașteți cel puțin două sau mai multe limbi.

2. Cunoașterea limbii engleze la nivel internațional te ajută să faci față diferitelor culturi și ajută compania în expansiune să exploateze piețele din întreaga lume, sporindu-și astfel profiturile viitoare. Acest lucru face ca valoarea ta generală să fie mai mare decât atunci când te compari cu cei care nu vorbesc engleza și care nu dețin astfel de cunoștințe.

3. Vorbirea limbii engleze pe lângă limbile de afaceri ar putea facilita un mediu de lucru global și ar putea promova oportunități pentru branding-ul internațional al angajatorului. Competențele lingvistice joacă, de asemenea, un rol vital în economia emergentă, datorită tehnologiei, care se bazează în mare măsură pe abilități specifice de limbaj vorbit/ scris atunci când vine vorba de ușurința de acces sau de comunicare la distanțe, oferindu-ți astfel un avantaj față de rivalii care nu cunosc suficient de bine limbi străine pentru a evalua informațiile care sunt disponibile prin portalurile de internet la nivel internațional în prezent.

Cunoștințele lingvistice sunt acum mai importante decât cunoașterea termenilor comerciali și de afaceri. Aceștia vor acționa pentru a facilita colaborările internaționale între studenți, profesori, lectori și viitori angajatori, care ar putea duce la o mai mare profitabilitate pentru organizație prin campanii de publicitate eficiente în limbi străine.

Perfecționându-vă cu o a doua limbă, le vei arăta angajatorilor că înțelegi mesajele de afaceri, cum ar fi anunțurile de angajare, chiar dacă nu sunt în limba ta maternă. Evidențierea cunoștințelor de limba engleză le permite cetățenilor străini să profite de această piață utilizând-o pentru propriile beneficii în afara țării, în special celor care doresc să se mute în străinătate fie dintr-o locație geografică din cauza unei cerințe specifice de muncă.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.