Mergi la conţinutul principal

Invata online gratuit bazele antreprenoriatului la Stanford (+alte 11 cursuri de business gratuite!)

Universitati internationale de renume organizeaza in aceasta perioada cursuri pentru actuali si viitori antreprenori sau pentru toti cei care doresc sa isi consolideze cunostintele in domenii precum management operational, management financiar, marketing, negociere sau chiar planning financiar si familial. Singurele conditii sunt cunoasterea limbii engleza si disponibiltatea de a aloca din timpul tau intre 3 si 8 ore pe saptamana.  Business Insider a realizat un top al celor mai bune 12 cursuri online gratuite pe care le poti urma in aceasta toamna. Chiar daca unele au inceput deja, cu siguranta te mai poti inscrie sau le poti urmari pentru a te inscrie la sesiunile viitoare:

University of Pennsylvania Wharton School

 • "An Introduction to Financial Accounting"

Perioada de desfasurare: 5 septembrie – 17 noiembrieTimp investit: 6-8 ore/saptamanaCe inveti:  Bilant, declaratii de venit sau cash flow vor deveni termeni pe care ii vei folosi fara sa te mai intrebi ce inseamna si ce sa faci cu ei. Pe scurt, vei intelege cu adevarat limbajul de business!Inscrie-te aici!

 • "An Introduction to Operations Management"

Perioada de desfasurare: 29 septembrie – 24 noiembrieTimp investit: 5-7 ore/saptamanaCe inveti:  Cum sa analizezi si sa imbunatatesti procesele de business folosind principiile managementului Lean, Six Sigma si sistemul de productie Toyota.Inscrie-te aici! 

 • “An Introduction to Marketing"

Perioada de desfasurare:  14 octombrie – 26 decembrieTimp investit: 5-6 ore/saptamanaCe inveti:  Wharton are unul dintre cele mai bine cotate departamente de marketing din lume. Acest curs este impartit in 3 categorii: branding, customer centricity si strategii fundamentale de marketing.Inscrie-te aici! 

Stanford University

 • “Scaling Up Your Venture Without Screwing Up"

Perioada de desfasurare: 15 septembrie-19 octombrieTimp investit: 4-6 ore/saptamanaCe inveti: Cum sa iti cresti cu adevarat compania, ce riscuri sa iti asumi si pe care sa le eviti.Inscrie-te aici! 

 • “Entrepreneurship Through the Lens of Venture Capital"

Perioada de desfasurare: FaraTimp investit: In ritm propriuCe inveti: Notiuni de baza despre cum sa incepi o companie in care sa isi dorita de orice investitor.Inscrie-te aici: 

Universitatea Columbia

 • "The Age of Sustainable Development"

Perioada de desfasurare: 9 septembrie-5 decembrieTimp investit: 5-7 ore/saptamanaCe inveti: Modalitati de crestere a business-urilor cu efecte minime asupra mediului si oferind salarii corecte pentru forta de munca.Inscrie-te aici! 

IESE Business School

 • “Corporate Finance Essentials"

Perioada de desfasurare: 29 septembrie-10 noiembrieTimp investit: 2-3 ore/saptamanaCe inveti: Acest curs este pentru cei care vor sa aiba un vocabular financiar si sa inteleaga bazele relatiei dintre companii si investitorii in piata de capital.Inscrie-te aici! 

Universitatea din Michigan

 • "Successful Negotiation"

Perioada de desfasurare: 6 octombrie-12 decembrieTimp investit: 2-3 ore/saptamanaCe inveti: Cum sa domini in negocieri folosind notiuni precum reservation price, stretch goal, tehnici psihologice de evitare a capcanelor sau 4 intrebari juridice esentiale pe care trebuie sa le adresezi despre orice contract.Inscrie-te aici! 

 • “Understanding Media by Understanding Google"

Perioada de desfasurare: 6 octombrie-24 noiembrieTimp investit: 4-6 ore/saptamanaCe inveti: Acest curs este asemeni unui studiu de caz extins din care inveti cum media, politicienii, oamenii de marketing sau specialistii in tehnica folosesc industria tehnologica in mod curent.Inscrie-te aici! 

Northwestern University

 • "Power Onboarding"

Perioada de desfasurare: 12 octombrie-29 noiembrieTimp investit: 3-4 ore/saptamanaCe inveti: Cum sa dezvolti un plan personal de onboarding care sa aiba efect imediat dupa trecerea la noul job. Este extrem de util studentilor dar si tuturor celor care isi schimba locul de munca, ajutandu-i sa contribuie mai rapid la dezvoltarea companiei in care au venit si sa fie mai repede eligibili pentru promovare.Inscrie-te aici! 

Universitatea din Florida

 • "Personal & Family Financial Planning"

Perioada de desfasurare: 20 august-15 octombrieTimp investit: 5-7 ore/saptamanaCe inveti: Managementul financiar personal, investitii in planul de pensie, credite, taxe, riscuri etc.Inscrie-te aici! 

Khan Academy

 • "Interviews with Entrepreneurs"

Perioada de desfasurare: FaraTimp investit: In ritm propriuCe inveti: Sfaturi de management extrem de valoroase de la cei mai mari antreprenori ai lumii, cum ar fi Elon Musk sau Richard Branson.Inscrie-te aici! 

In prezent, sunt Online Content Manager al portalului LearningNetwork.ro. Trecutul nu... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

 • Etichetele HTML nu sunt permise.
 • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
 • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.

Folosim cookies pentru a putea imbunatati experienta Dvs!

Folosim de asemenea 1 instrument pentru masurarea traficului online.