fbpx Invățare și dezvoltare în 2014 – parte integrantă din HR | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Invățare și dezvoltare în 2014 – parte integrantă din HR

Learning & development reprezintă două procese vitale în performanța personală si profesională. Astfel, în primul rând fiecare dintre noi are nevoie de ambele pentru  a se autodepăși și a face față schimbărilor și în al doilea rând organizaţiile, pentru a se păstra performante, au nevoie să îşi creeze un cadru controlat în care să susțină procesele pentru a  putea gestiona cât mai bine schimbarea.

Eu cred că nevoia de dezvoltare și învățare reprezintă un rezultat al educației în acest sens, un obicei, o placere, dar pentru mulți dintre noi și o dovadă a stimei de sine.

Dynamic Human Resources susține prin toate procesele, proiectele și programele dezvoltarea continua. Noi punem egal între om și performanță, credem in schimbare si evoluție, de aceea propunem un set complet de programe care au ca scop identificarea și dezvoltarea angajaților, a noii generații de leaderi, precum și dezvoltarea lor ca manageri axați pe oameni și rezultatele lor. Credem în puterea exemplului, de aceea ne concentrăm pe formarea noilor generații de leaderi, care să fie un exemplu pentru oamenii lor, sa-i inspire și să-i ajute în procesul continuu de învățare și dezvoltare.

Îmi place foarte mult ce spunea John Ruskin: Indrazneste sa visezi si vei ajunge asemenea viselor tale. Viziunea ta este promisiunea pe care o faci lumii cu privire la ce vei dezvalui in cele din urma despre tine.

În 2014, avem nevoie de aceiași oameni pregătiți și motivați să obțină performanță. Este adevărat că în funcție de strategia de business, de obiectivele companiei și aceste nevoi de dezvoltare se prioritizează, însă fiecare dintre noi este dator să vadă în perspectivă, să știe unde dorește să ajungă, ce vrea de la el, astfel încât să continuăm procesul de dezvoltare și învățare.

Cred că cea mai mare provocare în aceste momente este să gasim oameni cu aceste valori și educație, motivați de dezvoltarea personală, de aceea ne implicăm prin diverse proiecte în dezvoltarea studenților și pregătirea lor pentru integrarea în mediul profesional care este din ce în ce mai demanding, sau poate exact așa cum avem nevoie să fie, pentru a avea succes într-o piață concurențială, în care consumatorii trec printr-un proces de educare și impun standarde din ce în ce mai înalte calitativ vorbind. Ei sunt de fapt cei care dau tonul nevoilor noastre la nivel de business, alături de viziunea de business pe care o are fiecare organizație.

Îi invit pe cei interesați de acest topic să vină în cadrul evenimentului nostru: „Hr Coffee Despre Oameni și HR”, unde vom detalia cu specialiști în domeniu și vom împartăși idei de proiecte în L&D. Suntem deja la editia a-IV-a si suntem incantati de feedback-urile primite si de implicarea managerilor de HR si a managerilor de departamente de a se reuni si a gasi raspunsuri la intrebari. In editia din 22 Mai am pregatit cateva subiecte de real interes pentru managerii de HR si managerii din companii si speram ca din nou sa aducem noutate si valoare experientei fiecaruia dintre cei prezenti. Gasesti mai multe detalii aici!

 

Categorie

Dana Tudor, General Manager Creative & Bright

Are o experiență de peste 7 ani în team management, telesales,... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.