fbpx ISIC și Kiwi.com devin parteneri pentru a oferi studenților reduceri pentru călătorii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

ISIC și Kiwi.com devin parteneri pentru a oferi studenților reduceri pentru călătorii

GTS Alive, emițătorul exclusiv ISIC în Europa, Orientul Mijlociu și Asia de Sud, a creat un parteneriat alături de compania tehnologică de călătorii Kiwi.com prin care sprijină studenții cu planurile de călătorie. Această cooperare aduce reduceri de călătorie pentru studenții care folosesc cardurile ISIC, oferindu-le ocazia de a călători și de a economisi.

Începând cu acest an universitar, studenții din România, Republica Cehă, Spania, Germania,  Austria și Australia care dețin carduri ISIC vor beneficia de o reducere de 50 RON, respectiv 10 EUR pentru fiecare călătorie rezervată prin Kiwi.com, care poate fi găsit prin portalul ISIC. Kiwi.com oferă opțiuni unicate pentru vacanțele studenților, care nu pot fi accesate pe alte platforme, numai bune pentru cei care caută noi aventuri.

Suntem foarte entuziasmați să ne unim forțele cu Kiwi.com și să oferim studenților noștri reduceri pentru călătorii. Știm că poate fi costisitor să călătorești în timpul studenției, de aceea Kiwi.com este partenerul perfect pentru noi. Studenții noștri se vor bucura de zboruri ieftine și vor avea șansa de explora destinații diverse în timpul studiilor”, a declarat Tomáš Böhm, Group Commercial Director GTS Alive.

Helena Isabel Teixeira Torres, Senior Global Partnerships Manager Kiwi.com, adaugă: „Credem că cea mai importantă dintre libertăți este aceea de a alege unde vrei să fii, iar prin această colaborare cu GTS ALive și ISIC oferim studenților reduceri care îi ajută să călătorească într-un mod accesibil.”

Colaborarea începe din luna septembrie 2022, iar studenții care dețin carduri ISIC pot găsi reducerile pe portalul ISIC - https://www.isic.ro/reduceri/local/kiwi-com/7888.

Despre Grupul GTS Alive

Grupul GTS Alive, care operează în Europa, Africa, Orientul Mijlociu și Asia de Sud, este emițătorul exclusiv al ISIC, ITIC, IYTC, iar de 25 de ani emite peste 1.3 milioane de carduri ISIC pe an. ISIC este singurul card de identitate studențesc recunoscut internațional și susținut de UNESCO, iar GTS Alive Group este cel mai mare emițător global de carduri ISIC, eliberând peste 1/3 din totalul anual. GTS Alive este, de asemenea, un membru important al organizației non-profit ISIC Association, care oferă validitate cardurilor ISIC și aduce împreună emițătorii acestora din toată lumea. Recent, GTS Alive a lansat propria aplicație, ALIVE App, care aduce cardurile ISIC pe telefoanele studenților în formă digitală, modernă.

Despre Kiwi.com

Kiwi.com este una dintre cele mai importante companii tehnologice de călătorii, cu sediul în Republica Cehă și cu peste 1500 de angajați la nivel global. Algoritmul inovativ al Kiwi.com oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi opțiuni mai bune de rute și costuri pe care alte motoare de căutare nu le găsesc. Kiwi.com înregistrează zilnic 2 miliarde de verificări ale costurilor, analizând 95% din informațiile globale de zboruri.

Pe site-ul Kiwi.com sunt efectuate zilnic 100 de milioane de căutări și vânzări de peste 50.000 de locuri.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.